Televizyon
01 Eki 2018 13:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:53

Çukur dizisine flaş isim! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Başarılı oyuncu, Show TV'nin sevilen dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni fenomen dizisi Çukur'un kadrosuna, ünlü oyuncu Sermet Yeşil dahil oldu.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal gibi isimlerin paylaştıkları Çukur dizinin yeni sezon kadrosuna Necip Memili, Erkan Avcı ve Berkay Ateş dahil olmuşlardı. Geçen hafta yayınlanan bölümle birlikte kadroya ünlü oyuncu Sermet Yeşil de katıldı.



'VARTOLU'YU DERİNDEN ETKİLEYECEK

Meczup bir karakteri canlandıracak olan Sermet Yeşil, 'Vartolu'yu derinden etkileyecek.



SERMET YEŞİL KİMDİR?

1977'de Eskişehir'de doğan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu'da görev aldı.

Tiyatro Anadolu bünyesinde Keşanlı Ali Destanı, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Fırtına, Melekler Şehri, Kökler, Kuru Gürültü, Midas'ın Kulakları, Körayak ve Hırsız isimli oyunlarda; 2005 yılından bu yana da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Kuvayi Milliye, Karmakarışık, Büyük Aşıkların Sonuncusu, Caligula, Sırça Kümes, Bay Kolpert, Özgürlüğün Bedeli oyunlarında yer aldı. Halen TiyatroPol bünyesinde Teklif adlı oyunda oynuyor. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sermet Yeşil, televizyon ve sinema çalışmalarına da devam ediyor.

Rol aldığı yapımlar arasında, Gişe Memuru, Kosmos, Kaç Para Kaç, İlkbahar-Sonbahar, Hiçbiryerde gibi sinema filmleri ile Leyla ile Mecnun, Mor Menekşeler, Eski Hikaye ve Şubat gibi televizyon dizileri yer alıyor.