Medya
26 Mar 2015 14:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Cübbeli Ahmet Hoca'dan olay yazı: Bakireyle evlenmek...

Vahdet Gazetesi'nde yazan Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü olay yaratacak bir yazı yazdı.

Cübbeli Ahmet Hoca bugünkü yazısında olay yaratacak bir yazı yazdı. Ömrü uzatan dört şeyi sıralayan Cübbeli, 'Bakire ile evlenmek ömrü uzatır dedi.

Cübbeli Ahmet, AIDS hastalarından da bahsettiği yazıda  “zina çoğaldığından dolayı her taraftan veba, mikrop yayılıyor, musibet saçılıyor” dedi.  "Bu zinanın yaydığı mikroplardan, saçtığı musibetlerden, felaketlerden dolayı bütün İstanbul’u hastane yapsanız bile müşteri bulursunuz. Bu AIDS denen bela ne acayip bir şeydir. Adam tıraş olmaya gidiyor, orada AIDS olan adamdan küçücük kan bulaşsa hastalık ona da geçiyor. Hiç suçu olmayan adama mikrop bulaşıyor" ifadelerini kullandı.

İşte Cübbeli'nin yazısındaki o ifadeler;

UYU­MA ŞE­KİL­LE­Rİ

4 tür­lü uyu­ma şek­li var. Yü­züs­tü uyu­ma şey­tan­la­rın, sırt üs­tü âlim­le­rin uyu­ma şek­li­dir. Çün­kü sırt üs­tü uyur­ken te­fek­kür eder, dü­şü­nür.

Fı­kıh me­se­le­le­ri­ni çö­zer, ilim ka­fa­sın­da ka­lır. Sa­ğa doğ­ru pey­gam­ber­le­rin, so­la doğ­ru hü­kümdar­la­rın ya­tış şek­li­dir.

Çün­kü hü­küm­dar­la­rın sof­ra­la­rı bol olur, ka­rın­la­rı tok olur. Onun için so­la doğ­ru yat­mak on­la­rın ter­cih et­ti­ği şey­dir.

HER ŞEY BE­DA­VA

Si­ze da­ha ne an­la­ta­yım? Tıp­tan, hik­met­ten an­la­tı­yo­rum. Uzun ya­şa­ma­nın sır­la­rı­nı ve­ri­yo­rum. Her şey be­da­va, KDV, ÖTV, ver­gi yok. Al­lah amel et­me­yi na­sip et­sin. Ben de bun­lar­la ze­kât ver­me­ye ça­lı­şı­yo­rum si­ze.