Gündem
25 Mayıs 2016 18:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:33

Cübbeli Ahmet Hoca'dan düğün açıklaması: Kızımın gelinlik giymesinden rahatsız oldum!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü’nün düğün töreninde gelinlik giymesine asla razı olmadığını söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü'nün gelinlik giymesinden ötürü duyduğu rahatsızlığı 'Bizim kızın bu şekilde gelinlik giymesinden asla razı olmadım' sözleriyle dile getirdi. Cübbeli'nin kızı Yüsra Ünlü ile Esat Palazoğlu, İstanbul'da ünlü isimlerin katıldığı haremlik selamlık düğünle dünya evine girdi.

"BİZİM KIZIN GELİNLİK GİYESİNDEN RAZI DEĞİLİM"

"Bizim kızın bu şekilde gelinlik giymesi, ben bundan asla razı olmadım. Dilimizle söyledik, ikaz ettik, izah ettik ama laf kar etmedi. Kalbimizle de razı olmadık. Dua ederek bile sırtımı dönerek mahmur şekilde dua etmek zorunda kaldım. Yani diyeceğim, ben bir kadının, kızın gelinlik giymesinden asla razı olmadım. Kızım da olsa bu yanlıştır. Sizlerden dua bekliyoruz. Allah ona da hidayet  versin, çarşaf nasip etsin. İstenmedik şeyler yaşanıyor. Kim olursan ol elinin erişemediği şeyler oluyor. Hidayet Allah-u Teala'dandır. Tabi ki namazlı abdestlidirler. İnşallah çarşaf nasip olsun. Ama ben bu işten razı olmadım."

DUA EDİP SALONDAN AYRILDI

Cübbeli Ahmet Hoca olaydan duyduğu rahatsızlıktan ötürü salonda fazla kalmadığını da şu sözlerle ifade etti.

"Tabi o kadar misafirim yanında bırakıp terk etmek doğru bir şey değil. Orada kalmamız icab etti. Tabi bi duamız nasip oldu, o kadar yapabildik. Ondan sonra zaten biz ayrıldık."