Medya
26 Mayıs 2015 14:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Cübbeli Ahmet Hoca'dan şaşırtan çıkış: Bu şarkıları söyleyen de dinleyen de cehennemlik!

Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesinde yazdığı yazısında şairleri, şiirleri, türküleri, şarkıları, müzisyenleri ve müzikseverleri hedef aldı.

Halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesinde yazdığı yazısında şairleri, şiirleri, türküleri, şarkıları, müzisyenleri ve müzikseverleri hedef aldı.

DİNLEYEN DE SÖYLEYEN DE CEHENNEMLİK
Cübbeli Ahmet Hoca, Vahdet gazetesinde bugün yayımlanan “Bize şairlik lazım değil” başlıklı yazısında “kahpe felek”, “adaletin nerede?”, “isyanım Tanrı'ya” ifadeleri geçen şiirleri yazan şairin, bu şiiri besteleyen, okuyan şarkıcının ve bu şarkıyı dinleyenlerin cehennemlik olduğunu iddia etti.

Cübbeli yazısında, “Şiirlerinde ve şarkılarında Allah’a isyan eden, kadere, feleğe küfreden kişiler Berat gecesinde de af olmazlar. Allah hiç kimseye zerre kadar zulmetmez. Kişilerin, toplumların başına gelen şeylerin arkasında mutlaka ilahi adalet vardır” ifadelerini kullandı.

"CEHENNEMDE BİR EFKARLANACAKSIN Kİ SEN..."
“Kader, felek, isyan” geçen şiirleri ve şarkıları yazanın, okuyanın, besteleyenin ve dinleyenin cehenneme gideceğini söyleyen Cübbeli, yazısında şu ifadeleri kullandı: “Şiirlerinde ve şarkılarında ‘Kahpe felek nerede?’ diyenler, ‘Adaletin nerede?’ diyenler, ‘İsyanım Tanrı'ya’ diyenler maalesef Berat gecesi de af olmazlar. Bu şairlerin şarkılarını söyleyenler, bir de bunları efkarlanıp da dinleyenler, cehennemde bir efkarlanacaksın ki sen, hakiki efkarı orada göreceksin. Sigara da yok ki tüttüresin. Her taraf ateş zaten nerde neyi tüttüreceksin. Efkarlanmış! Ne efkarlanıyorsun?!”