Gündem
19 Mar 2018 16:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:05

Çok konuşulacak görüntü! Kedicik, Adnan Oktar'ın yanından firar mı etti?

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ın gözde 'kedicik'lerinden olan Ceylan Özgül, Oktar'ın yanından kaçmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar, bu kez de bir kaçış iddiasıyla ilgili gündeme geldi.

Adnan Oktar’ın en bilinen “kediciklerinden” Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını iddia etti.

“Adnan Hoca”nın yanından kaçtığını söyleyen Ceylan Özgül, Instagram hesabından da dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Özgül, Adnan Oktar’ın yanında kendisine ilişkin hiçbir kararı kendisinin veremediğini söyleyerek, yıllar önce değişen Türk Lirası’nı dahi tanımadığını öne sürdü.





Ceylan Özgül’ün iddialarına ise Adnan Oktar kanadından yalanlama geldi. Oktar’ın “kediciklerinden” Tülay Kumaşçı sosyal medya hesabından attığı mesajlarda Ceylan Özgül’ün sözlerinin doğru olmadığını, bir yıl önce kendi isteğiyle babasının yanına gittiğini iddia etti. Tülay Kumaşçı, “kediciklerden” Emine Kılıç’ın Ceylan Özgül’le ilgili, “Ceylan Özgül'ün yalın ayak kaçtığı iddiası da bu şekilde çürütülmüş oldu! 14.02.2017 tarihli kamera kayıtları, arkadaşıyla gayet rahat bir şekilde evden çıktığını ispatlıyor!” şeklindeki mesajını da paylaştı. Adnan Oktar kanadının paylaştığı videoya göre, Ceylan Özgül kaçmadı, kendi isteğiyle babasının yanına rahat bir şekilde gitti. Oktar da programda Özgül'ün kaçmadığını, kendileri tarafından ailesine bırakıldığını söyledi.




"KEDİCİK"TEN YANIT

Adnan Oktar tarafının yayınladığı görüntülere ise Ceylan Özgül sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oktar kanadının yayınladığı görüntülerde oynamalar yapılabileceğini ileri süren Ceylan Özgül, “Dikkat edin sizi kaydedecekler. Gizli kameralarla, açık kameralarla kaydedecekler. AVM lerde resimlerinizi çekecekler. Sonra onların üzerinde oynayacaklar ve istedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar. Korkmanıza gerek yok şeytanın hilesi zayıftır” şeklinde yazdı. Özgül mesajlarında, tarihi değiştirilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de paylaştı.








CEYLAN ÖZGÜL 11 YIL ÖNCE NASIL GÜNDEME GELMİŞTİ

2007 yılında Ceylan Özgül'ü Adnan Oktar Cemaati'nden kaçırarak Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne getiren mühendis babası Feridun Özgül, kızının “Beni zorla kaçırdı” şikayeti üzerine, ‘alıkoymak’ ve ‘tehdit’ suçundan adliyeye sevk edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere berbest bırakılan Feridun Özgül, “Kızımızı yitirmek üzereyiz. Ancak buna asla izin vermeyeceğim” derken, kızı Ceylan Özgül tekrar İstanbul'a Cemaat'in yanına dönmüştü.