Medya
23 Kas 2017 10:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Çocuklar Duymasın ne olacak? En yetkili isim açıkladı: 'Bir ilk yaşanıyor...'

Çocuklar Duymasın'ın veda bile yapmadan yayından kaldırıldığı konuşuluyordu, ancak bugün yetkili bir ağızdan açıklama geldi.

Günlerdir Çocuklar Duymasın'ın reytinglerinin kötü olduğu, yayından kaldırılacağı konuşuluyordu.

Ardından Kanal D, pazar günleri Çocuklar Duymasın'ın yayınlandığı saate 'Hayati ve Diğerleri' dizisini koyunca dedikodular daha arttı.

Şimdi herkes Çocuklar Duymasın'ın veda bile yapmadan yayından kaldırıldığını konuşuyor. Ancak ilk açıklama yetkili ağızdan geldi. Mesut Yar bugün yazdığı yazı da açıkladı.

Mesut Yar bugün Posta'daki köşesinde ekranda yayınlanmayan ama çekimleri devam eden ekran fenomeni Çocuklar Duymasın'ı masaya yatırdı.

İşte Mesut Yar'ın yazısının bir bölümü;

Ortada bir ilk var aslında. Yani dizi yayınlanmıyor ama çekimler tüm hızıyla devam ediyor. Türk dizi tarihinde sadece yayına hazırlanan diziler için geçerli olan şey yayın akışından çıkarılan bir dizi için yaşanıyor...
"Çocuklar Duymasın"ndan bahsediyorum. Kanal D, geçtiğimiz hafta bu dizinin yayın saatine "Hayati ve Diğerleri" isimli yeni işini koymuştu...
"Bir veda bile etmeden yayından mı kaldırıldı?" diye merak ettiğim "Çocuklar Duymasın"ın yapımcısı birol güven ile konuştum. "Çekimler tam gaz sürüyor ama yayın takvimi artık kanalın inisiyatifinde" dedi...
Sözleşmeden doğan bir sorumluluk filan da olmadığına göre belli ki her iki tarafın da bir bildiği var...
Kestirilemeyen tek şey, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı? Bir de çok ara verilirse, gündelik meseleler üzerinden akan senaryonun modasının geçmesi durumu var. Sorular da sorular..