Polemik & Kulis
20 Mar 2013 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

CNNTÜRK'TEN AYRILAN AYŞENUR ARSLAN NEREYE TRANSFER OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

CNNTÜRK'te Akif Beki ile birlikte sundukları Medya Mahallesi programına son verilerek kanal ile yolları ayrılan Ayşenur Arslan bakın ne yapacak?

Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda program ortağı Akif Beki hakkındaki sözleri nedeniyle CNNTÜRK’te yayınlanan Medya Mahallesi programına son verilen ve kendisinin de kanal ile yolları ayrılan Ayşenur Arslan ders verecek.

Deneyimli gazeteci , Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü’nün öğretim kadrosuna katıldı.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLDU

Uzun yıllar medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra yoluna akademide devam etme kararı alan Ayşenur Arslan, bundan böyle BAU İletişim’de tam zamanlı öğretim görevlisi olararak görev yapacak. Öğrencilerle bir arada olma fikrinin kendini heyecanlandırdığını söyleyen Arslan, “Ben onlar kadar genç olamam, ama bakalım onlar benim kadar heyecanlı olabilecek mi?” diye soruyor.

HABER TOPLANTISI YAPACAK

Ayşenur Arslan öğretmenlik dönemine Nisan ayında başlayacak. Öğrencileri teorinin ötesinde gerçek habercilikle tanıştıracak. Derslerde her gün 'haber toplantıları' yapılacak. Bu toplantılarda BAU öğrencileri tarafından canlı yayınlanacak.


MEDYARADAR/ÖZEL