Gündem
28 Nis 2016 17:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:29

CNN Türk'ün deneyimli muhabirine onur ödülü!

İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) ödül töreninde, bu yıl ilki verilen Hıfzı Topuz Onur Ödülü'ne CNN TÜRK'ün deneyimli muhabirini layık görüldü.

ILAD bu yılki onur ödülünü Hıfzı Topuz adına verdi. Hıfzı Topuz Onur Ödülü sahibi CNN TÜRK'ün deneyimli ismi Göksel Göksu oldu.

Göksel Göksu; insan haklarını yaralayan tüm güncel olaylarda gösterdiği duyarlı çalışması, ırk, cins, dil ve etnik köken ayrımı yapmadan gerçeklerin peşinde koşan, sorgulayan, araştıran haberci kimliğinin yanı sıra etik değerlere saygılı haberciliğinden dolayı Hıfzı Topuz Onur Ödülü’ne layık görüldü. Göksu, ödülünü İLAD kurucusu ve Onursal Başkanı Hıfzı Topuz’dan aldı.

ILAD'ın Müşerref Akay Gazetecilik Başarı ödülüne mültecilik alanındaki çalışmaları nedeniyle Cumhuriyet Gazetesi'nden Damla Yur layık görülürken; yılın iletişim araştırması ödülü Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. İncilay Cangöz'e verildi.

Galatasaray Üniversitesi’nde yapılan tören sonrasında bir de Boğaziçi Üniversitesi Prof. Dr. Nermin Abadab Unat, Metin Çorabatır ve Göksel Göksu`nun konuşmacı olduğu Medya ve Mülteci Sorunları başlıklı panel düzenlendi.