Polemik & Kulis
24 Tem 2017 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

CNN Türk'te reyting taklası! (Medyaradar/Özel)

CNN Türk'ün Gündem Özel sunucusu Deniz Bayramoğlu'nun sosyal medya paylaşımı güldürdü.

CNN Türk'ün başarılı sunucusu Deniz Bayramoğlu dün akşamki programının detaylarını Instagram sayfasından duyurdu.

Başarılı sunucu Instagram sayfasından şu anonsu yaptı, "Bu akşamki Gündem Özel'e dahil iki tane sorumuz var. İlk sorumuz şöyle; bir kalemle silginin toplam fiyatı 1 lira 10 kuruştur. Ve kalem, silgiden 1 lira daha pahalı. Peki bu durumda silginin fiyatı nedir? Siz bu soruyu düşüne durun. Bir çoğunuzun vereceği yanıtı az çok tahmin ediyorum. Bir de ikinci sorumuz var"

Bayramoğlu, Gündem Özel'in bu detaylarını açıklarken CNN Türk editörü Şafak Altun tarafından atılan takla dikkatlerden kaçmadı.

Altun attığı takladan sonra sunucunun yanına gelerek, "Deniz Bayramoğlu sorarım sana, vücudumuzu çok güzel kullanıyoruz. Peki ya beynimizi?" diyerek anonsu bitirdi. Bayramoğlu'nun bu paylaşımına beğeni yağdı.

 

GÜNDEM ÖZEL'DE BU AKŞAM AŞK, NEFRET, KISKANÇLIK, İHANET, KARARLARIMIZ VE BEYNİMİZ… GÜNDEM ÖZEL, KARARLARIMIZIN VE BEYNİMİZİN SIRADIŞI HİKAYESİNİ EKRANLARA TAŞIYOR. KARARLARIMIZ KADERİMİZSE SEÇİMLERİMİZİ YAPAN İRADEMİZ NE DERECE ÖZGÜR? İNSANLAR NEDEN RASYONEL OLMAYAN KARARLAR ALIR? KALABALIK PSİKOLOJİSİ KARARLARIMIZI NASIL ETKİLİYOR? BEYNİMİZ BİZDEN HABERSİZ KARAR VERİYOR MU? DENİZ BAYRAMOĞLU SORUYOR, BEYNİMİZİ DAHA İYİ ANLAMA VE KULLANIM KILAVUZUNU AKADEMİSYENLER PROF. DR.ŞENGÜL HABLEMİTOĞLU, PROF. DR. UĞUR BATI, EPİGENETİK UZMANI DOÇ.DR KORKUT ULUCAN VE NÖROLOG DR. TİMUR YILMAZ YORUMLUYOR. GÜNDEM ÖZEL, BUGÜN 22.00’DE CNN TÜRK’TE

Deniz Bayramoğlu (@bayramoglu_d)'in paylaştığı bir gönderi (

)