Polemik & Kulis
22 Mayıs 2018 00:48 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

CNN Türk'e Ahmet Kaya'nın o şarkısıyla veda etti: Olmasaydı sonumuz böyle! (Medyaradar/Özel)

Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'na satılmasından sonra CNN Türk'te birçok ayrılık yaşanmıştı.

Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'na satılmasından sonra CNN Türk'te birçok ayrılık yaşandı.

Ana Haber sunucusu Duygu Demirdağ'ın ayrılmasından sonra işten çıkarmalar Cuma günü aniden hız kazandı. 

Çoğu ekranlardan tanınan 11 isim arasında yeralan CNN Türk Haber Programları Müdürü Cansel Poyraz Akyol ayrılıkla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımına "Harç bitti yapı paydos..." sözleriyle başlayan Akyol, Ahmet Kaya'nın "Olmasaydı sonumuz böyle" şarkısıyla bitirdi.

İşte Akyol'un yazdıkları:

Harç bitti yapı paydos... Cnn türkten 15, kanald haberden yaklasık 30 haberci bugün bu binaya veda ettık.... Kişisel olarak; 39yıllık hayatımın yaklaşık 4 de 1i bu binada geçti. Yakın tarihin en kritik seçimlerini, büyük toplumsal olaylarını, önemli davalarını, doğal afetlerini, terör olaylarını, patlamaları, kazaları, önemli sayısız gelişmeyi bu binada yaşadık. Çeşitli zamanlarda yayınlara kızıp binayı basmaya gelen öfkeli kalabalıklara da, 15 temmuzda skorskilere de, silahlı askerlere de bu binada direndik. Bugün bu kapıdan çıkıp giderken; kanalda geçen bayramlar, gıdılmeyen düğünler, kaçırılan doğumgünleri, uykusuz geceler, akla hayale gelmeyecek stresler yanımıza kar, yüreğimize yara oldu.. Şimdi hayatımın fon müziğinde içli bir ahmet kaya şarkısı çalıyor; olmasaydı sonumuz böyle diyor...