Polemik & Kulis
16 Ağu 2016 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:28

CNN Türk sunucusu gazeteciye posta koydu: Hadi oradan, başka kapıya

Gazeteci Tuğçe Tatari ile Didem Arslan arasında, Twitter'da sert "Cemaat" tartışması yaşandı.

CNN TÜRK'teki programına çıkardığı konukları "Cnn'de abla komedisi var.. üstelik kostümlü" sözleriyle eleştiren Tuğçe Tatari'ye Twitter'dan sert yanıt veren Didem Arslan Yılmaz, "Hadi oradan, başka kapıya. Ben birilerinin desteği ile gazeteci olmadım. Tırnaklarımla buraya geldim ya siz" diye yazdı.

"ABLALIK SİSTEMİ"

CNN TÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu "Türkiye'nin Gündemi" programına konuk olan eski bir "Cemaat ablası", Cemaat evlerinde yaşananları ve 'ablalık' sistemini anlattı.



Bu tür itirafçıların programa çıkarılmasını eleştiren Tuğçe Tatari, Twitter adresinden "Cnn'de abla komedisi var.. üstelik kostümlü! Biz cemaatin tehlikesini tüm medya saygıda kusur etmezken de dile getiriyorduk. Şimdi abuk subuk yayınları alkışlamamızı beklemeyin. Cemaati ablalarla, imamlarla, kozmik kadınlarla tariflemek, tuhaf itirafçılar çıkartmak sadece hafifletmeye, ciddiyetini kaybetmeye yarar." diye yazdı.

"HADİ ORADAN BAŞKA KAPIYA"

Bu eleştirilere Twitter'dan sert yanıt veren Didem Arslan Yılmaz, "Anlaşılan sizi de yayına aldığım gün de hafif bir yayın yapıyormuşum. Kim hafifletmeye çalışıyor. 30 gündür yayın yapıyorum, siz bugüne kadar yaptığımız yayınların ne kadarını, kaçını izlediniz. !!!!!!! Hadi oradan, başka kapıya. Ben birilerinin desteği ile gazeteci olmadım. Tırnaklarımla buraya geldim ya siz !!!!!!!" ifadelerini kullandı.

"HEMCİNSİNE BÖYLE AŞAĞILIK BİR İTHAM VE DİLLE SALDIRANI İLKTİR"

Bu sert çıkışa yanıt veren Tuğçe Tatari ise şunları yazdı:


"Çok ayıp bu yazdıklarınız. Ben mahalle kavgasından hiç anlamam.. Sanıyorum beni başka biriyle karıştırdınız. Ekran önünde olmak eleştiriye, beğenilmemeye tahammül gerektirir. Üstelik sizden değil konuklarınızdan söz etmiştim. Kötü bir programdı, çok kötü konuklardı. Bunu söylemek tarafınızdan hayatımda duymadığım tarz imalarla, fışkırmanıza yol açtı, ne diyebilirim, bilgi sahibi olmadan konuşmak çok sakıncalı. Hele gazetecilik mesleğini icra ediyorsanız. Eleştiriye tahammülü olmayan çok insan gördüm ama hemcinsine böyle aşağılık bir itham ve dille saldıranı ilktir!"