Polemik & Kulis
08 Eyl 2016 17:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:31

CNN Türk macerası kısa sürdü! Didem Arslan Yılmaz nereyle anlaştı? (Medyaradar/Özel)

Beğenilen ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz 6 aydır görev yaptığı CNN Türk ile yolları ayırdı.

Habertürk ekranlarında 9 yıl boyunca 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sunan ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz yaşanan bir tartışma nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında kanalla yollarını ayırmış, Nisan ayında ise CNN Türk ile anlaşmıştı.

Yılmaz 6 ay gibi kısa süren bir CNN Türk macerasını sürpriz bir şekilde noktaladı ve Habertürk TV'ye geri döndü.

Didem Arslan Yılmaz Habertürk TV'ye geri döndüğünü sosyal medyadan böyle duyurdu:

6 aylık CNN Türk maceramı sona erdirdim.Sayın Aydın Doğan ve Sayın Arzuhan Yalçındağ'a anlayışları ve destekleri için çok teşekkür ederim.

9 yıl emek verdiğim Habertürk'e yeni bir heyecanla ve yeni bir başlangıçla dönüyorum. Hepinizi Habertürk TV'ye bekliyorum.




DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Radyo Televizyon bölümünde okudu, 1992 yılında mezun oldu.

1988’den itibaren haberin içinde çalıştı. Önce Eminönü Belediyesi’nin çıkardığı bir dergide, ardından belediyenin halkla ilişkiler departmanında görev yaptı.

1992 yılında Flash TV’de haber sunarak televizyonculuğa başladı. Daha sonra Kanal D’ye geçerek muhabirlik yaptı. Serdar Cebe ile beraber Çalar Saat programını sundu. Devamında Show TV, Kanal 6 ve Star TV’ye geçerek Uğur Dündar ekibinde yer aldı. CNN Türk'te bir süre sunuculuk yaptı. Ufuk Güldemir döneminden itibaren görev yaptığı Habertürk'le 21 Mart 2016 tarihinde yollarını ayırdı. Nisan 2016'da görev yapmaya başladığı CNN Türk'ten bugün itibariyle istifa ederek ayrıldı.

MEDYARADAR/ÖZEL