Reklam PR
07 Haz 2014 13:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:16

Climber, dünya erkek modasının vitrininde!

2015 İlkbahar/Yaz modasının ipuçlarını vermek üzere Climber, üçüncü kez Pitti Immagine Uomo Fuarı’nda...

2015 İlkbahar/Yaz modasının ipuçlarını vermek üzere Climber, Dünya erkek modasının vitrininde…
İki sezondur Pitti Immagine Uomo Fuarı’na katılarak, dünya erkek modasının vitrinine çıkan ve yoğun ilgi gören Climber, 2015 İlkbahar-Yaz modasının ipuçlarını vermek üzere yeniden fuardaki yerini aldı. Climber, 17-20 Haziran tarihleri arasında Floransa’da düzenlenen fuarda 2015 İlkbahar -Yaz Koleksiyonu’nu dünya devleri ile aynı anda tanıtacak.

Daha belirgin, göz alıcı şık ve casual tasarımları ile dikkat çeken Climber, üçüncü kez Dünya erkek modasının referans noktası Pitti Immagine Uomo Fuarı’nda çok özel bir standla yeniden yer alıyor. 17-20 Haziran tarihleri arasında İtalya’nın moda ve sanat şehri Floransa’da düzenlenen fuarda Climber, 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu ilk kez dünya vitrinine çıkarıyor.

2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ilk kez fuarda sergileniyor

İlhamını yeni insanlık, insan anlatımı, daha önceki dönemlerde özel insan, farklı nitelik ve becerileri olan üstün insan-new manity akımından esinlenerek hazırlayan markanın tasarımcısı Ümit Ünal, Keten konseptler, rahat form ve naturel skala pantolonlar, vual ve pamuk özel gömlekler, baskı ve grafiksel detaylar, fotografik kadrajlar… 2015 yaz erkek modası, modanın hiç olmadığı kadar sahici ve gerçekçi halini Pitti Immagine Uomo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.