Magazin
24 Oca 2018 11:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:58

Cinsel tacizin Netflix'e faturası ağır oldu!

Geçtiğimiz yıl Hollywood'u sarsan cinsel taciz skandalının baş aktörlerinden olan ve kariyeri hızla dibe vuran Kevin Spacey, Netflix'i de büyük bir zarara uğrattı.

Netflix’in geçtiğimiz yıl, Kevin Spacey’nin yer aldığı iki proje yüzünden dördüncü mali çeyrekte 39 milyon dolar zarar ettiği ortaya çıktı.

Deadline’nın yaptığı habere göre, Netflix, geçtiğimiz yıl devasa bir cinsel taciz skandalının baş aktörü olan ve kariyeri hızla dibe vuran Kevin Spacey yüzünden zarar etti. Netflix’in muhasebesine yakın bir kaynak, platformun, Spacey’nin başrolünde yer aldığı House of Cards’ın son bölümleri ve Gore filmi yüzünden zarar ettiğini doğruladı.

2013 yılında yayın hayatına merhaba diyen politik dram House of Cards, Netflix’in ilk ve en çok ilgi gören orijinal yapımlarından biriydi. Geçtiğimiz yıl Kevin Spacey’nin taciz skandalları ortaya çıkınca, çekimleri devam eden final sezonunun prodüksiyonuna ara verilmiş ve bir süre sonra dizinin Spacey olmadan yoluna devam etmesine karar verilmişti. Spacey’nin başrolünde yer aldığı biyografi filmi Gore ise, henüz görüceye çıkmadan çöpe gitmek zorunda kalmıştı.