Magazin
18 Oca 2018 16:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

Cinsel içerikli film yıldızı, Trump'ın yatak sırlarını anlattı!

Cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'in 2006-2010 yılları arasında birliktelik yaşadığı ABD Başkanı Trump'la yatak sırlarını, verdiği bir röportajda anlattığı ortaya çıktı.

ABD Başkanı Trump ile cinsel ilişkiye girdiği ve bunu saklaması için 130 bin dolar ödendiği iddia edilen cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'ın yayımlanmamış bir röportajının ortaya çıktığı öne sürüldü. Bu röportajda, Trump'a dair çok özel bilgiler bulunuyor.

DAVA AÇTIKLARI İÇİN RÖPORTAJ YAYINLANMADI

ABD Başkanı Donald Trump, koltuktaki ilk yılının dolmasına günler kala, cinsel içerikli film yıldızıyla ilişki iddiasının detaylarıyla gündemde geldi. Yetişkin film sektöründe Stormy Daniels mahlasıyla bilinen Stephanie Clifford'un In Touch Weekly dergisine 2011'de röportaj verdiği, ancak dava açılması tehdidi üzerine bunun yayımlanmadığı iddia edildi.

YALAN MAKİNESİNE BAĞLANDI

In Touch Weekly dergisine göre; Yalan makinesine bağlanan Stormy Daniels, Trump'un yatak sırlarını anlattı ve doğruları söylediğine kanaat getirildi. Dergideki röportaja göre; Daniels, Trump'un yaşına uygun bir performans gösterdiğini ifade etti.

İLİŞKİLERİ 4 YIL SÜRMÜŞ

O sırada yeni çocuğu olan Trump ile defalarca görüştüğünü ve korunmasız bir şekilde birlikte olduklarını belirten Stormy Daniels, 2006'da başlayan ilişkinin 2010'a kadar sürdüğünü iddia etti.

KIZINA BENZETİYORMUŞ

Daniels, kendisine atfedilen röportajda, Trump'ın kendisini kızı Ivanka'ya benzettiğini belirterek "Bir keresinde dikkat edilmesi gereken biri olduğumu, kızı gibi zeki ve güzel olduğumu söyledi" ifadelerine yer verdi.

SUS PAYI 130 BİN DOLAR

İlk olarak Wall Street Journal gazetesinin duyurduğu haber, ABD'de büyük sansasyon yarattı. Habere göre, Trump'ın ekibi başkanlık seçimlerinden bir ay önce cinsel içerikli film yıldızı Daniels'a sus payı olarak 130 bin dolar ödedi.

O ZAMANLAR EVLİYMİŞ

Seçim ekibinde yer alan Michael Cohen'in açıklamalarına yer verilen haberde, Trump'ın 2006'da Daniels ile cinsel ilişkiye girdiği ve şu anki eşi Melanie ile evliyken yaşadığı bu olayın ortaya çıkmaması için ödeme yaptırdığı öne sürüldü.

CNN International, Beyaz Saray'ın tüm haberleri reddettiğini aktarıyor. 10 Ocak'ta açıklama yayımlayan Stormy Daniels da haberleri yalanlamıştı.