Gündem
26 Eki 2018 10:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

Cinayetten gözaltına alınan oyuncu serbest bırakıldı

Beyoğlu'nda bir kadının başından vurularak ölmesi olayında Kolpaçino film serisinin oyuncularından oyuncu Volkan Başaran ile birlikte 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Beyoğlu'nda ikinci kattaki evinin penceresinden aşağıdaki kavgaya bakarken başından vurulan 59 yaşındaki Necla Ceylan'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden sinema oyuncusu Volkan Başaran ve Tolga Yandık çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Necla Ceylan cinayetiyle ilgili  gözaltına alınan sinema oyuncusu Volkan Başaran'in da aralarında bulunduğu 4 şüpheli, bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Savcılıkça ifadeleri alınan şüphelilerden Volkan Başaran ve Tolga Yandık'in adli  kontrol şartıyla serbest bırakılması istenirken, diğer şüpheliler Murat Ö. ve Zekeriya T'nin tutuklanması talep edildi. 

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüphelilerden Volkan Başaran ve Tolga Yandık, yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza vermek şartıyla serbest bırakıldı.

Tutuklanmaları istenen diğer şüphelilerin sorgusu ise sürüyor.