Magazin
29 Eyl 2018 14:14 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:53

Çifte yakın isim canlı yayında ağzından kaçırdı! Murat Boz ile Aslı Enver barıştı!

Murat Boz'un abisinin yakın arkadaşı Astrolog Aytaç Öner, katıldığı programda Aslı Enver ve Murat Boz'un barıştıklarını söyledi.

Murat Boz ve abisi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, konuk olduğu Flash TV'deki "Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım" programında Murat Boz ve Aslı Enver'in barıştıklarını söyledi.

"MURAT VE ASLI BARIŞIKLAR VE ÇOK MUTLULAR"

Sunucu Esra Balamir'in "Aslı ile Murat barışacaklar mı?" sorusuna Öner, "Şu anda barışıklar ve çok mutlular" cevabını verdi.

"KİMSE BİLMİYOR MUYDU?"

Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner, "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" ifadelerini kullandı.



Murat Boz ve Aslı Enver'in 2,5 yıllık ilişkileri geçtiğimiz haziran ayında bitti. Ayrılık sonrası açıklama yapan Boz, "Yürütemedik ve bitti. Aslı benim için çok değerli bir insan" demişti. Ayrıldıktan kısa süre sonra pişman olan Murat Boz'un, Enver'in evine kırmızı ve beyaz güller gönderdiği iddia edildi. Hatta şarkıcının evlilik teklifi ettiği ancak Aslı Enver'in ilişkilerini düşünmek için teklifi şimdilik kabul etmediği söylenmişti.