Gündem
14 Eyl 2014 14:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

CHP'li vekil dizi oyuncusu olmak istiyor

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, dün Radyospor'da yayınlanan 'Loca' programına konuk oldu.

Emir Ekşioğlu ve Özge Şen'in sorularını yanıtlayan Onur, program sonunda Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını söyledi. İşte Melda Onur'un programdaki satırbaşları:

BEŞİKTAŞLIYIM AMA TRABZONSPOR KAZANINCA ÜZÜLMEM

Babam Trabzonsporlu ve ben de bu yüzden ileri yaşlarıma kadar Trabzonsporlu olarak büyütüldüm. Ama babam İstanbul takımları arasında da benim gibi Beşiktaş'ı destekler sadece Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında Trabzonspor'u destekler. Ben de öyleyim, Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında kim kazanırsa kazansın üzülmüyorum.

TV'DE BİR ŞEY YOKSA MAÇ İZLERİM

Futbolun çok yakın takipçisi değilim ama ilgileniyorum diyebilirim. Mesela Dünya Kupası'nı çok severim. Dünya Kupası olduğunda televizyonda o açıktır. Ayrıca bir şey bulamazsam televizyonda açar bir maç izlerim. Ama öyle fikstürleri, oyuncuları falan pek bilmem tabii.

MÜEBBET DEĞİL İLELEBET ÇARŞI!

Çarşı ile Gezi sürecinde diyaloğumuz oldu. Çarşı için müebbet isteniyomuş. Olacak iş değil tabii ki Çarşı o zaman ortaya çıkan bir terör örgütü değil sonuçta. İddianame diğer birçok iddianame gibi saçma. Ben de şey diyorum müebbet değil ilelebet Çarşı. Duruşmada da yanlarında olacağız.

KİCK BOKS'TA İYİYİMDİR

Anneme babama serzenişim vardır; bu kadar çok taşınmasaydık voleybolcu olurdum diye. Çok isterdim ama yapamıyorsunuz ki gittiğiniz yerlerde mümkün değildi. Sarıkamış'ta okuduğumuz okul sonradan yapılmıştı, müdürün evinin altında ders görüyorduk. Bir de ben çok meraklıyımdır mümkün olduğu kadar salon sporları yapıyorum. Kick Boks yaptım mesela beş yıl kadar. Hâlâ da çok seviyorum fırsatım olsa yine yaparım eldivenlerim duruyor. Beni çok rahatlatan bir spordur Kick Boks.

SİTCOM'DA ROL ALMAK İSTERDİM

Sitcom'da rol almayı çok isterdim. Acayip isterdim bir sitcom projesinde kısa da olsa rol almayı çok isterdim. Yapmak istediğiniz şeyler oluyor hayatta bunu da yapsam çok harika olurdu. Çok keyif alırım, burdan da duyuralım; tekliflere açığım!

AMATÖR ŞARKICIYIM

Hiç radyo programı da yapmadım bunu da isterdim ama müzik programı yapacağım. Müzik benim için ayrı aynı zamanda amatör şarkıcıyımdır.