Gündem
02 Mar 2015 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

CHP'den seçim öncesi sosyal medya temizliği!

CHP, seçim öncesinde sosyal medyada "temizlik" yaptı. CHP logosu ya da adıyla açılmış tüm kişisel Twitter ve Facebook hesaplarının kapatılması için başvuru yapıldı. Twitter başvuruyu haklı bularak söz konusu hesapları kapattı.

 CHP logosu ya da adıyla açılmış tüm kişisel hesaplar için, Twitter'a ve Facebook'a başvurularak, bu hesapların kapatılması istendi.

Twitter da, CHP yöneticilerinin bu isteğini haklı bularak, dün itibarıyla CHP ismi ya da logosu ile açılmış olan tüm kişisel hesapları kapattı.

"BUNDAN SONRA TEK ADRESTEN..."
Parti yöneticileri, bunun bir "sansür olmadığını", parti adına açılmış hesaplardan, parti politikalarıyla ilgisi olmayan, hatta tezat yorumlar yapıldığını vurgulayarak, bundan sonra CHP'nin mesajlarının sosyal medyada tek bir adresten verileceğini vurguladılar.

"BAŞKA HESAPLAR DA OLURSA"
CHP'nin resmi Twitter hesabı @herkesicinCHP olarak belirlendi.
Twitter'a parti adına açılmış yaklaşık 30 kişisel adresin verildiğini vurgulayan CHP kaynakları, CHP adını ya da logosunu kullanarak, resmi hesap gibi gösterilen başka Twitter hesapları olursa, onların da kapatılması için başvurulacağını vurguladılar. (Hürriyet)