Gündem
24 Nis 2015 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:30

CHP'den "Ankara havalı" seçim kampanyası!

CHP Ankara İl Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın sevilen sanatçılarını seçmenlerle buluşturacak.

Başkentin çeşitli bölgelerinde sekiz 'meydan konseri' verilmesi planlanırken, Ankara'ya özgü 'oyun havaları' seslendiren bazı tanınmış sanatçılarla anlaşıldı.

Çeşitli sürprizlere de yer verilecek konserlerde, seçim vaatleri halka anlatılacak.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, AA muhabirine, partisinin bu seçimde çok ciddi sosyal ve ekonomik programları bulunduğunu ifade ederek, bunu halka en iyi şekilde anlatmak istediklerini söyledi.

Seçim bildirgelerindeki ekonomik paketin kaynağı konusunda hiçbir sıkıntı olmadığını belirten Keskin, "Kaynaklarımızın neler olduğunu, bunları halka nasıl yansıtacağımızı kapı kapı dolaşarak anlatacağız. Ankara'da 52 bin üyemizle, halkla bire bir temas kurarak, ev, pazar, esnaf, köy ziyaretleri yaparak, konserler düzenleyerek, 7 Haziran'a hazırlanacağız" dedi.

CHP'nin vaatlerinin başta emekliler, işçiler ve dar gelirliler olmak üzere geniş bir halk tabanına hitap ettiğini belirten Keskin, seçimde görev alacak üyelere, partinin sosyal ve ekonomik politikalarını halka iyi anlatmaları için eğitim vereceklerini kaydetti.

"Çalmadık kapı bırakmayacağız"

Milletvekili adaylarının, seçime kadar hangi gün, hangi saatte, nerede, ne yapacaklarının planlandığını anlatan Keskin, büyük bir hedeflerinin olduğunu, Ankara'da birinci parti çıkmak istediklerini dile getirdi.

Keskin, "Ankara'da mayıs ayında sekiz meydan konseri düzenleyeceğiz. Ankaralıların sevdiği sanatçıların sahne alacağı konserlerde, güle, oynaya, halay çekerek projelerimizi halkla paylaşacağız. Çocuklara, ailelere yönelik sürprizlerimiz olacak. Gecekondu semtlerinde çalmadık kapı bırakmayacağız" diye konuştu.