Gündem
22 Ağu 2014 14:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Ceyda Karan Twitter'dan veryansın etti: Münafık şerefsizler bana sarı şeytan demişler!

Ceyda Karan, hakkındaki iddialara Twitter'dan yanıt verirken çok sert ifadeler kullandı...

AKP medyasının hedefi haline gelen Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan Twitter'dan yaptığı açıklamada birbirinden sert ifadeleri ile dikkat çekti. Hükümete yakın medya için ağır sözler sarfeden Karan "Sefil internet sitelerinde kin kusmaları, doğru soruları soran, halkı aydınlatma sorumluluğu taşıyan iyi 1 gazeteci olduğumu gösterir." dedi.

"HALKA APTAL" DEDİ SUÇLAMASI

Ceyda Karan CNN Türk’te geçtiğimiz akşam canlı yayında "Halkın eline pusulalar verildi. 'Bak sen seçiyorsun işte' diye oyuncak gibi verildi. O yüzden bu yapıldı" demişti. Yeni Şafak gazetesi muhabiri Çetiner Çetin ise Karan'ın sözleri için "Yüzde 52'nin eline kâğıt verildi. Bu yanlış bir şey. Yüzde 52 aptal mı bu ülkede?" diyerek tepki gösterince bir kampanyaya dönüşen "halka aptal dedi" suçlaması AKP'ye yakın köşe yazarları ve gazetelerde sert ifadelere konu olmuştu.

MÜNAFIK ŞEREFSİZLER BANA SARI ŞEYTAN DEMİŞLER...

Hakkındaki yayınlara ve suçlamalara Twitter hesabından yanıt veren Ceyda Karan "Hinoğluhin yandaş medyanın her muhalifi sindirmek için “Halka aptal diyor” yalanına 1 kez daha hedef oldum.Demek doğruları söylemişim!" dedi. Karan, "Münafık şerefsizler bana “sarı şeytan” diyorlar... Onur duydum, bu din tüccarı mezhepçi faşistlerin her zaman şeytanı olacağım!" dediği açıklamasına "Eğer bir gün bu paçavralarda beni öven bir yazı çıkarsa şimdiden söyleyeyim, işte o zaman yüzüme tükürün!" vurgusuyla nokta koydu.