Gündem
22 Eyl 2017 17:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Çetin Tekindor'un Babam filminin afişi görücüye çıktı! (Medyaradar/Özel)

Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin afişi görücüye çıktı.

Başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı film 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gören ve Youtube’de kısa sürede 440 bin izlenme sayısına ulaşan ’Babam’ filminin dikkat çeken afişini ise Emin Urundaş tarafından tasarlandı. Çekimleri Çanakkale Gelibolu'da 6 haftada tamamlanan ‘Babam’ dram türünde yılın en iddialı yerli yapımları arasındaki yerini almak için gün sayıyor. 

Başrollerini usta oyuncu  Çetin Tekindor’un yanı sıra Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ile Cezmi Baskın paylaşırken oyuncu ‘Babam’ filmin kadrosunda ise Seray Gözler, Ali İhsan Varol, Ali Düşenkalkar, Güner Özkul, Yasemen Büyükağaoğlu, Cansu Fırıncı ve Ebru Şahin yer alıyor.



FRAGMANI AĞLATTI!

Yusuf (Çetin Tekindor) ve zihinsel engelli oğlu Arif'in (Berker Güven) duygusal ve dram dolu hikayesini konu alan filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı izleyenleri etkisi altına aldı. Eşinin ölümüyle engelli oğlunu neredeyse yeniden tanımaya başlayan Yusuf'un hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Usta oyuncu Çetin Tekindor'un 6 yıl aradan sonra beyazperdeye döndüğü filmin vizyona girmesi büyük bir merakla bekleniyor.



MEDYARADAR/ÖZEL