Magazin
29 Eyl 2014 09:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Cem Yılmaz'ın filmine şok protesto!

Bordo-Mavili taraftarlar, F.Bahçe’nin, ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası çektiği filmde rol alan Cem Yılmaz’ın 2 ekimde vizyona girecek filmini seyretmeyecek.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonsporlular, Cem Yılmaz’ı protesto etmek için kampanya başlattı. 3 Temmuz sürecinde, F.Bahçe’yle çetin bir mücadeleye girişen Karadeniz ekibinin taraftarları, Cem Yılmaz’a cephe aldı. F.Bahçe’nin yeniden yargılanma için başlattığı ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası için çekilen reklam filminde rol alan Cem Yılmaz, Bordo-Mavililer’in tepkisini çekmişti. Trabzonlular, şimdi Cem Yılmaz’dan rövanşı beyaz perdede almak için kampanya başlattı.

G.SARAYLILAR DA DESTEK VERİYOR
Cem Yılmaz’ın 2 Ekim’de vizyona girecek yeni filmi, ‘Pek Yakında’yı izlememek için kampanya başlatan Trabzonsporlular, ‘Cem Yılmaz’ı izleme, izlettirme’ sloganıyla örgütleniyor. Bordo-Mavili taraftarlar Cem Yılmaz’ın yanı sıra Adalete Fener Yak kampanyasında rol alan bütün sanatçılara tepki göstermiş, “Siz sadece bir camiaya ait olmamalısınız” diye tavır koşmuştu. Boykota G.Saraylılar da destek veriyor. Boykot çerçevesinde filmin, Trabzon’daki sinemalarda gösterime sokulmaması bile tartışılıyor.