Magazin
21 Kas 2014 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Cem Yılmaz'dan Mehmet Ali Erbil'e 'kadro' yanıtı

Mehmet Ali Erbil'in "Hep aynı oyuncuları oynatıyor. Sıkıldım" açıklamasına Cem Yılmaz'dan yanıt gecikmedi.

Mehmet Ali Erbil'in "Hep aynı oyuncuları oynatıyor. Sıkıldım" açıklamasına Cem Yılmaz'dan yanıt gecikmedi. Cem Yılmaz "Mehmet Ali film çekse bizi oynatmaz" yorumunu yaptı.

Cem Yılmaz, Mehmet Ali Erbil'e cevap verdi. Mehmet Ali Erbil'in "Hep aynı oyuncuları oynatıyor. Sıkıldım" açıklamasına Cem Yılmaz'dan yanıt Gecikmedi. Cem Yılmaz "Mehmet Ali film çekse bizi oynatmaz" yorumunu yaptı.

MEHMET ALİ ERBİL "SIKILDIM" DEDİ

Cem Yılmaz'ın son çektiği "Pek Yakında" filminin ardından ünlü Showmen Mehmet Ali Erbil'in film hakkındaki yorumları yeni bir polemiği başlattı. Erbil, "Her filmde aynı oyuncuları oynatmış olmasından sıkıldım" dedi.

CEM YILMAZ'IN CEVABI GECİKMEDİ

Cem Yılmaz ise bu açıklamaya yanıt verdi. Yılmaz, "Son filmimiz Pek Yakında, 2,2 milyon kişi tarafından izlendi. Filmin başarısını gişe rakamları ölçer diyemem. Ben gişede elde ettiğim rakamlardan da yakın çevremden gelen tepkilerden de gayet memnunum. Mehmet Ali Erbil'de kendi bir film çekebilirse bizi oynatmaz ve fikrini uygulamış olur. Bizim kadromuzun yeteneği ve sanat değeri belli!" diyerek tepkisini dile getirmiş oldu.