Polemik & Kulis
20 Eki 2016 16:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Cem Yılmaz’dan Ebru Şallı haberlerine sert yorum!

Cem Yılmaz, Ebru Şallı ile ilgili hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan yanıt verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son zamanlarda Ebru Şallı ile hakkında çıkan iddialara ve haberlere twitter hesabından açıklık getirdi.

Geçtiğimiz akşam film galasına katılan ve aşk hayatıyla ilgili sorular sorulduğunda Mustafa Sandal’ın “Ateş et ve unut” şarkısını mırıldanan Cem Yılmaz, duruma açıklık getirdi.

Cem Yılmaz, ‘Bugün yer alan haber uydurmadır, zorlamadır. Kendi zorlama haberine, yorumları ile bir de köşe yazısı da aradan çıkarmış hazret… Halbuki bir film galasındaki bu soru cevabın  videosu da var… Ama bir aydır oynadıkları oyun tatlı geliyor demek ki.. Ben sevenlerimi bilgilendiriyim; ben bu arkadaşların resmettiği gibi değilim. Varsın takipçileri öyle bilsin ne olacak :) Canı öyle istiyor diye haber yapmakla ne kazanılıyor acaba? Aynı maaş değil mi neticede? Ya da değil mi?’



Cengiz Semercioğlu ise Cem Yılmaz’ın attığı tweetlere “Ateş ve Unut” haberini bir tek onların görmediğini yazınca, Yılmaz da ‘E sen magazini çalıştığın kurumdan okumuyorsun demek ! Bu da bi samimiyet :) git burdan Cengiz’ şeklinde yanıt verdi.