Magazin
04 Mayıs 2017 11:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Cem Yılmaz'dan 'çapkınlık' isyanı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 'çapkın' olmadığını söyledi.

2018 yılında vizyona girecek 'Arif V 2016' filminin oyuncu kadrosunun bir kısmı, önceki gün Cem Yılmaz'ın Maçka'daki yeni ofisinde toplandı. Toplantıya Cem Yılmaz, Mert Fırat, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Yeşilçam efsanesi Ediz Hun katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıdan ilk çıkan isim Ediz Hun oldu. Mekan çıkışı neler konuşulduğunu soran basın mensuplarına "Neler yapacağımızı konuştuk. Filmin çekimleri farklı mekanlarda 2.5 ay sürecek" dedi. Ediz Hun'a "Sizi komedi oynarken görmek bizler için değişik bir duygu olacak" diyen basın mensuplarına, "Kendimi oynayacağım yani Ediz Hun'u. Ayrıca zamanında benim de komedi filmlerim var. Bu ilk olmayacak" cevabını verdi.

"GÜZELİ OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Toplantıdan son olarak Cem Yılmaz, abisi Can Yılmaz ve Zafer Algöz'le beraber ayrıldı. Ünlü komedyen, "Bugün çok güzel bir toplantı yaptık. Çok kıymetli ağabeyimiz Ediz Hun bizi ziyaret etti. Bize çok büyük katkıları oldu sağolsun, çok mutlu olduk. Yapmaya çalıştığımız şey Türk sinemasıyla ilgili köklü bir geleneği devam ettirmek. Bizim için eski yeni yok, güzel ve çirkin var. Biz güzeli oynamaya çalışıyoruz" dedi.

"HER AÇIDAN MI?"

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz, kendi profilinde oğlu Kemal'in bir fotoğrafını paylamış, "Kemal yakışıklıymış kendi öyle söyledi" yazmıştı. Oyuncu Meryem Uzerli'den fotoğrafa ilginç bir yorum gelmişti. Fotoğrafın altına "Lara ile tanıştıralım" yazan Uzerli, kızı ile Kemal'i tanıştırmak istemişti. Bu durumun hatırlatılması üzerine Cem Yılmaz, "İnsan gururlanıyor tabii küçük Lara'yı her zaman evimizde misafir etmek isteriz" cevabını verdi.

Yılmaz, "Kemal için babasının oğlu diyebilir miyiz?" diye soran basın mensuplarına, "Ne açıdan akıllı, sevimli anlamında mı yoksa her açıdan mı?" karşılığını verdi. Yılmaz, "Çapkınlık açısından" diyen muhabirlere, "Ben çapkın değilim" çıkışında bulundu.