Magazin
19 Eyl 2014 17:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Cem Yılmaz Russell Crowe'u sildi mi?

Cem Yılmaz ve Russell Crowe'un Twitter'a damga vuran polemiğinin yankıları sürüyor. Cem Yılmaz öyle birşey yaptı ki...

Her hareketi çok konuşulan ünlü komedyen Cem Yılmaz yine rahat durmadı.Bu hafta başında Twitter'da abisi Can Yılmaz ile girdiği polemiğe daha sonra kız kardeşi Özge Yılmaz ve bir de Hollywood'un usta oyuncusu Russell Crowe katılınca sosyal medyaya damgasını vurdu.

Abi Can Yılmaz, kardeşinin takipçi sayısının 7 milyonu geçtiğini görünce "7 milyon takipçin var, insan komik bir şeyler yazar, ne var yani yazsan?” mesajını attı. Ardından ikili arasında kız kardeşleri Özge Yılmaz’ın da katıldığı şu sohbet geçti:    

Cem Yılmaz: Kimsiniz?
Can Yılmaz: Abin ben, Isparta’da askerde beraberdik.
Cem Yılmaz: Bakın ben askerliğimi Mamak’ta yaptım. Yalan söylüyorsunuz. Sizi mahkemeye veriyorum şu an.
Özge Yılmaz: “Yalan söylemekten kötü şey yok der babam!” -Aşık Oldum /1985-
Can Yılmaz: Eeee Cem kardeş, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Cem Yılmaz: Hesap bilmeyen kasap ne satır bırakır, ne masat!
Can Yılmaz: Ne ka ekmek, o ka köfte!
Cem Yılmaz: Ne ka diil, ‘ne kadar?’ olacak o! Yanlış. 

RUSSELL CROWE DA DAHİL OLDU

Daha sonra Cem Yılmaz'ın “Meyhaba.. ben Cem. Şu hayattaki tek amacım biyaz da olsa takipçi sayımı artırmak... ayttıymak pardon" diye attığı twettin üzerine Russell Crowed'dan "Cemcim şu sıralar hiç komik değilsin" tepkisi geldi.

Twettin Türkçe olması sosyal medyada gençler arasında alay konusu oldu.Bu sohbetin üzerine son noktayı abi Can Yılmaz koydu ve "Cem abi merhaba bence hiç komik değilsin…Kim gülüyor" diyerek bir yerde Russell'e destek verdi.

Takipçilerinin yoğun bombardımanına maruz kalan Cem Yılmaz birçok takipçisinden gelen twettleri retweet etti.

"PEK YAKINDA İÇİN REKLAM PEŞİNDE"

Sosyal medya bir anda ikiye bölündü. Kendisine sadık fanları Cem Yılmazı savunurken bir diğer kısmı ise  2 ekim'de vizyona girmesi planlanan Pek Yakında filmi için reklam peşinde olduğunu ileri sürdü.

Bu polemiğin üzerine sessizliğini koruyan Cem Yılmaz dün gece saatlerinde, gün içerisindeki bütün tweetlerini kendi hesabından sildi.

VARINCA HABER VERİN...

Ardından ise kafa karıştıran bir tweet atmayı da ihmal etmedi. "Varınca haber verin". Cem Yılmaz'ın burada ne demek istediği ise merak konusu oldu.