Televizyon
11 Eyl 2014 22:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:42

Cem Özer ekranlara dönüyor! Hangi kanalda program sunacak? (Medyaradar/Özel)

Türkiye'de "Talk Show" denince akla gelen ilk isimlerden olan Cem Özer uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor.

Türkiye'de "Talk Show" denince akla gelen ilk isimlerden olan ve 1991 yılında yapmaya başladığı Laf Lafı Açıyor programı ile "Talk Show" programcılığında çığır açan Cem Özer Artı 1 TV ile anlaştı.
Cem Özer, programlarında söylediği, "Ben sizin yerinizde olsam, yalnız bu programı izlerdim. Çünkü ben yalnız bu programdayım" sözleri, yastık altı hikayeleri ve popüler konukları ile televizyon dünyasında uzun bir döneme damgasını vurmuş ve yaptığı programlar her zaman en çok izlenen programlar arasında yer almıştı.
Cem Özer 15 Eylül 2014 Pazartesi tarihinden başlayarak, hafta içi her gün prime time'da CEM ÖZER +1 isimli programı yapacak.
Programın bir de +1'i var. Mustafa Aslaner. Daha önce ATV, Star, CNN Türk gibi kanallarda çalışan tecrübeli televizyoncu yaptığı haber programlarında kullandığı sıcak ve esprili dil ve enerjik sunumuyla öne çıkmıştı.
Cem Özer'in olgunluk döneminde yapacağı bu program, geçmişte yaptığı Laf Lafı Açıyor'dan çok daha farklı bir format ve içeriğe sahip olacak. Programın giriş bölümünde Türkiye ve dünyadan güncel konular Cem Özer ve Mustafa Aslaner'in kendilerine has üsluplarıyla değerlendirilirken, konuk bölümünde samimi ve doğal bir sohbeti izleyicilerle buluşturacak. Programın "KONUKSUZ KONUK SİZ" bölümünde ise izleyiciler telefon bağlantıları ve sosyal medya üzerinden programın konuğu olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL