Polemik & Kulis
04 Ağu 2017 08:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Cem Küçük'ten Mehmet Yakup Yılmaz'a olay cevap: Bab-ı Ali Eziği, sana Gülen PR'ını kim yaptırdı?

Cem Küçük, kendisine isim vermeden "Türkiye’nin gayriresmi Bedel Ödeyecekleri Belirleme Müdürü” benzetmesi yapan Hürriyet yazarı Mehmet Yakup Yılmaz'a "Bab-ı Ali Eziği" dedi.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Yakup Yılmaz'a "Bab-ı Ali Eziği" dedi. Böylece Mehmet Yılmaz'ın dünkü "Türkiye’nin gayriresmi Bedel Ödeyecekleri Belirleme Müdürü” benzetmesine cevap vermiş oldu.

Mehmet Yakup Yılmaz'ı kendisinden başka kimsenin okumadığını iddia eden Cem Küçük," Yılmaz'ın köşesinden FETÖ’yle mücadele edenleri hedef alıp, onları itibarsız kılmak için elinden geleni yaptığını" savundu. Hürriyet yazarı için "Kendi itibarı olmadığı için dedikleri etki etmiyor ama mide bulandırıyor" diyen Cem Küçük, Mehmet Yılmaz'ın arşiv taramasını yapıp, FETÖ'yü övdüğü yazıları çıkardı.

BAB-I ALİ EZİĞİ GÜLEN'İ ÖVMÜŞ

Mehmet Yılmaz'ın, FETÖ’cü firari Eyüp Can’ın “Fethullah Gülen Hocaefendi ile Ufuk Turu” kitabında Posta Yayın Yönetmeni olarak tam 3 sayfa Gülen'i övdüğünü anlatan Cem Küçük, "Başkalarını FETÖ’yü övmekle itham eden bu Bab-ı ali eziğinin kendisi Gülen’i övmüş. Hem de fevkalade kelimelerle" dedi.

SANA GÜLEN PR'INI KİM YAPTIRDI?

Mehmet Gündem'in 2005 Ocak ayında o zaman Aydın Doğan’a ait Milliyet’te Fethullah Gülen’le 11 gün süren bir söyleşi yaptığını hatırlatan Cem Küçük, o dönem Milliyet’in yayın yönetmenin Mehmet Yakup Yılmaz olduğunu hatırlattı. Ardından da "Söylesene Bab-ı ali eziği Mehmet Yakup Yılmaz, seni kim kandırdı da FETÖ’yü böyle övdün? Yönettiğin gazetede tam 11 gün terörist başının PR’ını yaptırdın" diye sordu.