Polemik & Kulis
05 Oca 2017 14:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:21

Cem Küçük'ten 'gözbebekleri' gözaltına alınan Aydın Doğan'a: Yolun sonu görünüyor!

Doğan Grubu'na bu sabah terör operasyonu düzenlenmiş, operasyonda şirketin avukatı ile eski CEO'su gözaltına alınmıştı.

15 Temmuz'dan sonra başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlar, bugün Aydın Doğan'ın kapısını da çaldı.

Doğan Holding'in Üsküdar'da bulunan binasına Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından FETÖ baskını düzenlendi, şirketin avukatı Erem Turgut Yücel ve eski CEO'su Yahya Üzdiyen ise gözaltına alındı.  

Aydın Doğan'ın en yakınındaki bu isimlerin önemine ise operasyonun hemen ardından gazeteci-yazar Cem Küçük twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. "Aydın Doğan'ın en has en kozmik iki adamı FETÖ'den gözaltına alındı." diyen Küçük, iki isim üzerinden Doğan medyasını işaret ederek 'Yolun sonu göründü' ifadelerine yer verdi.

İŞTE CEM KÜÇÜK'ÜN O TWEETLERİ:

1- Tekrar ediyorum. FETÖ'den gözaltında olan Yahya Üzdiyen ve Erem Turgut Yücel, Aydın Doğan'ın en has ve kozmik adamlarıdır.

2-Aydın Doğan korktuğu için bu büyük olayı görmezden geliyor.Cnntürk sanki bu sabah Doğan'a polis baskını olmamış gibi davranıyor.

3-Sadece Doğan Medya'yı takip eden biri Doğan Holding'e polis baskını olmamış ve bu iki gözaltı olmamış sanabilir. Tam komedi!

4-Yahya Üzdiyen enerji kökenli bir isimdir ve Doğan'ın POAŞ başta olmak üzere enerji işlerini halletmiş kozmik isimdir...

5-Yahya Üzdiyen, Aydın Doğan'ın 2013-16 FETÖ ile yakın ilişkilerinin tam göbeğinde bir adamdır. Doğan'ın CEO'sudur.

6-Erem Turgut Yücel, Aydın Doğan'ın yargı işlerinin en göbeğindeki isimdir. Baş Hukuk müşaviridir.Tüm Doğan sırlarını bilmektedir.

7-Erem Turgut Yücel, Doğan'ın tüm büyük işlerinde imzası zorunlu adamdır. Yücel'in imzası olmadan Doğan büyük işe girmez.

8-Erem Turgut Yücel, Aydın Doğan'ın Yargıtay'daki dosyalarından kurtulması için FETÖ ile çok yakın ilişki kurmuş kozmik isimdir.

9-Aydın Doğan ilk defa çok korkuyor ve bu büyük skandalı o yüzden görmüyor. Borsada hisselerinin çökmesinden ürküyor.

10-İzmir/Bayraklı'daki gökdelen skandalı Turan Projesi'ni de Üzdiyen ve Yücel çok iyi biliyorlar.Hürriyet'in arsası meselesi şu an yargıda.

11-Benim "samsonite bavul olayı" diye bilinen skandalı açığa çıkarmamla bu Turan projesi çökmüştü.Üzdiyen ve Yücel o skandalın içindeydi.