Medya
12 Eki 2015 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a ağır yanıt: Tetikçi maymun! Hesap vereceksin!

Cem Küçük bugün Ahmet Hakan'a, "Kirli işleri ve mafyatik ilişkileri ortaya dökülen bir tetikçi maymun" dediği yazısında yanıt verdi.

Dün köşesinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı eleştiren Ahmet Hakan, yumruklu saldırıya uğramadan önce kendisi için ağır ifadelerle "İstesek seni sinek gibi ezeriz" diyen Star yazarı Cem Küçük'le Fidan'ın yaptığı öne sürülen gizli görüşmeyi hatırlatmıştı.

Hakan, "Ey MİT yetkilisi; ölüm tehdidinde bulunan bir 'tetikçi bozuntusu' ile devletin en üst düzey resepsiyonunda yarım saat hususi ve sıcak görüşme yapıp, ona ayırdığınız zamanı istihbarata ayırırsanız vazifenizi yapıp kanlı provokasyonları önlemiş olursunuz" yazmıştı.

Cem Küçük bugün Ahmet Hakan'a, "Kirli işleri ve mafyatik ilişkileri ortaya dökülen bir tetikçi maymun" dediği yazısında yanıt verdi.

Cem Küçük, "Her türlü organize suç örgütleriyle ve çakal tayfasıyla düşüp kalkıyorsun. Zaten bu mafyatik ilişkilerinin yarattığı kaos sonunda başına bunlar geldi. " yazdığı Ahmet Hakan için "yasadışı eylemlerinden ötürü hukuk önünde hesap vereceksin." dedi.

İşte Cem Küçük'ün yazısından dikkat çeken satırlar:

Kirli işleri ve mafyatik ilişkileri ortaya dökülen bir tetikçi maymun benim hakkımda yalanlar uydurarak bu işten sıyrılacağını sanıyor. Bu tetikçi biliyorsunuz Aydın Doğan’ın istediğinde yanına çağırıp başını okşadığı malum coşkun maymunudur. Fakat Doğan’ın tetikçiliği yanında part time mafya tetikçiliğine de soyunmuş anlaşılan.

Beni iyi dinle Doğan’ın mücrim maymunu... Senin Halim Aydın ve Cesim Parlak’ın paralarını kardeşinle beraber çaldığın ve hırsız olduğun mahkeme kayıtlarıyla sabit. Hırsız olduğun mahkeme tarafından tescillendiği için rahmetli imam babanın iki evine birden haciz geldi. Düşünebiliyor musunuz sevgili okurlarım mesleği imam olan bir babanın evine oğlunun hırsızlığı yüzünden haciz geldi. Sen bundan bile utanmayan ar damarı çatlamış birisin. Sen parasını çaldığın Halim Aydın’ın üzerine bir mafya bozuntusunu salacak kadar kirli ve illegal bir adamsın. Halim Aydın yaşadığı korkunç süreci tüm detaylarıyla hem medyaya hem yargıya anlatacak ve sen bu yasadışı eylemlerinden ötürü hukuk önünde hesap vereceksin.

Her türlü organize suç örgütleriyle ve çakal tayfasıyla düşüp kalkıyorsun. Zaten bu mafyatik ilişkilerinin yarattığı kaos sonunda başına bunlar geldi. Fakat ben merhametli adamım. Sana şiddet uygulayan çete üyelerinin hepsinin derhal tutuklanmasını savunuyorum ilk günden beri. Mahkeme tutuklamayarak yanlış yapmıştır. Çünkü şiddete taviz verilemez. Fakat bunu bahane ederek sen kendi yaptığın organize ve illegal faaliyetlerden sıyrılamazsın...

Bu işlerden sıyrılamayacaksın ve hukuk sana hak ettiğin cezayı verene kadar ben de senin peşinden ayrılmayacağım. Klavye delikanlısı olup aslen korkak bir tavuk olan sen beni kaçtığım yere kadar kovalayacakmışsın. Kahkahalarla güldüm. Kaçan mı var ki kovalıyorsun?  Senin gerçek kişiliğinin ürkek bir kedi olduğunu Aydın Doğan herkese söylüyor. Ben senin gibi ödlek bir zavallı değilim. Sen karşımda durup bu yazdıklarını benim yüzüme söyleyemezsin. O yürek yok sende. Hadi gel yüzüme söyle bunları! Medeni biçimde yüz yüze oturarak kelimelerle istediğin ekranda ya da ekran dışında hesaplaşalım var mısın? Sen sadece klavyede aslansın, gerçek hayatta patronunun söylediği gibi ürkek bir kedisin. Korumam yok diye edebiyat yaparsın ama yanında iki korumayla gezdiğin anlaşılır. Sen bu kadar yalancı bir tipsin.

Hayatım boyunca senin gibi illegal çakallarla kavgam oldu. Senin gibi önce Halim Aydın ve Cesim Parlak gibi insanların parasını çalıp sonra da haklarını aramasınlar diye o kişilerin evlerine mafya gönderen yasadışı tiplerle mücadele ettim. Evet bütün bunlar mahkemede karşına çıkacak ve gereken cezayı alacaksın. Ben senin gibileri hep kovaladım ve hak ettikleri hukuki cezayı almaları için elimden geleni yaptım. Mağdur edip paralarını çaldığın sonra da mafya ile tehdit ettirdiğin Halim Aydın ve Cesim Parlak’lar kazanacak ve sen kaybedeceksin. Yaptığın hırsızlığın ve bulaştığın organize suçun bedelini hukuken ağır ödeyeceksin. Her zaman senin gibilerin de içinde olduğu çetelerle mafyalarla ve organize suç şebekeleriyle savaştım ve hep savaşacağım...

Demek şimdi de köşenden benle alakası olmayan bir konudan ifademi almalarını hatta yetmez tutuklamaları için savcıları tehdit etmeye başladın öyle mi? Savcılar senin gibi bir çakalın tehditlerinden ve şantajlarından etkilenecek mi hep beraber göreceğiz. Senden ancak Fethullahçı savcılar etkilenir. Sen FETÖ mensubu illegal savcılarla kankasın. Bu ülkenin gerçek hukukçu olan savcıları senin nasıl kirli sicile sahip, benimse tertemiz geçmişe sahip bir adam olduğumu çok iyi biliyor. Halim Aydın-Cesim Parlak davası senin sonunu getirecek. Ben hep hukuk içinden konuşurum. Hukuksuzluk benim kitabımda yoktur. Senin ise hayatın hukuksuzluk. Ben de her gün bu köşeden sana bu illegal bağlantılarını ve çete ilişkilerini soracağım. Hem kamuoyuna hem de mahkemelere bu soruların cevabını verene kadar da ensendeyim...