Polemik & Kulis
13 Haz 2017 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:54

Cem Küçük '12 ByLock’çu vali var' diyen Fatih Altaylı'yı twitter'dan topa tuttu: Uydurma kardeşim, bedelini ağır ödersin! (Medyaradar/Özel)

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı’nın '12 ByLock’çu vali var' sözlerine yine aynı kurumun televizyonunda yorumcu olarak ekrana çıkan Cem Küçük’ten çok sert cevap geldi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, geçen hafta köşesinde '12 ByLock’çu vali var' diye yazmış ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Altaylı daha sonra bir başka yazısında ByLock’çu valilere karşı tepkisizliği eleştirmiş ve bu iki yazısından ötürü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade vermeye çağrılmıştı.

CEM KÜÇÜK’TEN AĞIR SÖZLER
Altaylı’nın bu iddialarına yine Habertürk Televizyonu’nda yorumcu olarak ekrana çıkan sivri dilli gazeteci Cem Küçük’ten cevap geldi. Küçük Twitter hesabından Altaylı’nın ‘12 ByLock’çu vali’ iddiasını tamamen uydurduğunu, bugün köşesinde yazdığının aksine hiçbir şey bilmediği için savcı karşısında da suçu haber müdürü Zülfikar Aydın’ın üzerine attığını söyledi. Küçük ayrıca Altaylı’nın zoru görünce çark ettiğini ve yazılarına bir açıklık getirmezse 10.5 sene ile yargılanacağını vurguladı.

‘TAM ALTAYLI KLASİĞİ’
Cem Küçük’ün şu ifadeleri dikkat çekti: Fatih Altaylı dün sayın Başsavcı vekilimiz tarafından hizaya çekilince çark etmiş. 12 Bylock'çu vali olayını tamamen uydurmuştur. Hizaya çekilince de korkmuştur. Altaylı bugün de yalan yazmış. Bildiklerini anlatmadı, hiçbir şey bilmediğini savcılara döküldü. Altaylı o kadar ödlek ki, anında suçu haber müdürü Zülfikar Ali Aydın'a atmış korkudan. Tam Altaylı klasiği.

‘10.5 YIL İLE YARGILANACAK’
TGRT ekranlarında yayınlanan Medya Kritik programında da Altaylı’ya yönelik sert eleştirilerini sürdüren gazeteci Küçük, “Altaylı bu yaptığına tatminkar bir açıklama getiremezse 10.5 sene ile yargılanacak. Devlet kararlı. Fatih Altaylı'nın bu cürmü dolayısıyla hakkında gözaltı da çıkmak üzereydi de direkten döndü. Devlet ile ilgili konularda yalan yazma, uydurma kardeşim. Bedelini ağır ödersin” ifadelerini kullandı.

CEM KÜÇÜK'ÜN O TWEETLERİ: