Polemik & Kulis
03 Eki 2017 20:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:09

Cem Küçük Meltem Cumbul'u yerden yere vurdu: "Tam bir ukalalık ve faşizm örneği"

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Meltem Cumbul'un yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmamasını sert bir dille eleştird..

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük CRI TÜRK'te gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uluslararası Adana Film Festivali'nin önceki gün düzenlenen ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem
Cumbul'un en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmamasını sert bir dille eleştiren Cem Küçük "tam bir ukalalık ve faşizm örneği" dedi.

MHP'li Adana Büyükşehir Belediyesini eleştiren Cem Küçük törenin Ayşe Arman ve Meltem Cumbul gibi isimlere sundurulmasına da tepki gösterdi.

Milliyetçi-Muhafazakâr kesimde ciddi bir eziklik olduğunu savunan Cem Küçük, "Sağ kesim sola gebe kalıp aşağılık kompleksini aşamadığı müddetçe bu tokatları yemeye devam edecek" dedi.

"MHP'Lİ ADANA BELEDİYESİ BU OLAYLARA İZİN VERMEMELİYDİ"

Uluslararası Adana Film Festivali'nde oyuncu Başak Köklükaya'nın ödülünü açlık grevindeki tutuklu eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya ithaf etmesini eleştiren Cem Küçük, "Başak Köklükaya DHKP-C üyesi iki kişi için konuşma yaptı ve tüm salon alkışladı. Gerçek sanatçı teröristi övmez. MHP'li
Adana Büyükşehir Belediyesi bu teröristlerin övülmesine ve alkışlanmasına izin vermemeliydi. Vatansever herkesin bundan rahatsız olduğunu düşünüyorum" dedi.