Polemik & Kulis
05 Mayıs 2016 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:30

Cem Küçük medyada Davutoğlu sonrasını yazdı: Pelikan Dosyası'nda ismi geçenler tasfiye edilecek

Geçen Nisan ayında Star gazetesinden kovulan köşe yazarı Cem Küçük, Davutoğlu döneminin sona erdiği haberlerinin ardından, medyada yeni bir tasfiye yapılacağı iddiasını ortaya attı.

AKP'de olağanüstü kongre yapılacağı ve Davutoğlu döneminin sona erdiği haberlerinin ardından, medyada yeni bir tasfiye yapılacağı iddia edildi.

Bir süre önce Star gazetesinden kovulan Cem Küçük, yarından itibaren "Pelikan dosyası"nda adı geçen bazı isimlerin tasfiye edileceğini ve Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen gazetelerin kapatılacağını söyledi.

Cem Küçük şunları yazdı:

"Yarından itibaren medyada da bir dönem kapanacak ve pelikan dosyasında ismi geçenler tasfiye edilecek. Manzara bu. Geçmiş olsun... Karar gazetesi bundan sonra yaşayamaz ve tıpkı Radikal gibi kapanır. En fazla 3 ay ömürleri var... Bu dakikadan sonra Habertürk'te Mehmet Ocaktan ve benzerleri olamaz. Ciner ve Fatih Saraç da gereğini yapacaktır... Ahmet Davutoğlu'na en büyük zararı 7'li çete verdi. Bu çetenin Davutoğlu'na zararlarını 1 yıldır yazıyorum... Maalesef defalarca uyarmama rağmen Davutoğlu ve ekibi beni dinlemedi. Karaalioğlu ve Beki gibi az zekalı loser'lar Davutoğlu'nu bitirdi. Davutoğlu'nu mahveden 7'li çete ve onların hinterlandındaki çıkarcı takımdır. Bunlar TRT ve diğer kanallardan da tasfiye edilecek..."