Medya
02 Ağu 2017 12:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Cem Küçük 'golf sopası'nı hatırlattı: Fatih Altaylı FETÖ'ye gebe kalmıştır!

Cem Küçük bugünkü köşesinde Hüseyin Gülerce'yi hedef alan yazarların FETÖ ile mücadelede tartışılan sicillerini yazdı.

Cem Küçük, golf sopasıyla dövülen Serap Çil olayında Fatih Altaylı'yı kurtaran kişinin, FETÖ'cü eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer olduğunu yazdı.

Hüseyin Gülerce ile onu eleştiren yazarlar arasındaki polemiğe Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük de dahil oldu. Bir dönem Gülen Cemaati'nde önemli görevler üstlenmiş Gülerce, gündemden düşmüyor.

Cumhuriyet ve Sözcü gazetesi davalarında tanık olarak ifade vermesi, başta Fatih Altaylı olmak üzere çok sayıda yazarın tepkisini çekti. Medyadaki bu kavgaya katılan Cem Küçük, Gülerce'ye yüklenen yazarların FETÖ ile mücadele sicillerini bugünkü köşesinde tek tek sıraladı.

"ALTAYLI FETÖ'YE GEBE KALMIŞTIR"

"(...)Fatih Altaylı denilen adam Ali Fuat Yılmazer'le ne kadar samimi olup beraber Ciner Medya binasında öğle yemeği yediğini kendi yazan adamdır. Benim defalarca yazdığım golf sopasıyla dövülen Serap Çil skandalı çok açıktır. O dosyayı kapatıp Altaylı'yı kurtaran Ali Fuat Yılmazer'dir. O yüzden Altaylı FETÖ'ye gebe kalmıştır. Ben 2014'te bunu defalarca yazdım ve Altaylı da reddedemedi.

Altaylı Teke Tek programına defalarca Mehmet Baransu denen alçağı çıkartıp FETÖ propagandası yaptırmıştır. 2014'te Altaylı'nın yönettiği gazete FETÖ bülteni gibi çıkmıştır. Benim bu haklı iddialarım nedeniyle Altaylı'nın köşesinden kovulduğunu yardımcısı Doğan Satmış, Cumhuriyet'te 2015 Mayıs'ında yazmıştır. Şimdi bu Altaylı utanmadan başkalarına suç atıyor.