Polemik & Kulis
18 Ağu 2017 14:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

Cem Küçük, Ertuğrul Özkök'e çattı: Sen kimsin ya, Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e 'Sen kimsin?' diye seslenen Cem Küçük, istese onu görevinden kovdurabileceğini söyledi.

Gazeteci Cem Küçük, kendisiyle ilgili olarak "Küçük Cem’i MİT’e ben yerleştirdim" diye espri yapan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e tepki gösterdi. Özkök'e "Sen kimsin ya?" diye seslenen Küçük, sözlerinin devamında "Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan'a talimat veririm, gereğini yapar" ifadesini kullandı.

Beyaz TV'de yayınlanan "Ne Var Ne Yok" adlı programa konuk olan Küçük, şunları söyledi:

"Oray Eğin'i Habertürk'e sen yerleştirdin. Kenan Tekdağ almış gibi gözükebilir ama senin adamın o, sen yerleştirdin. Turgay Ciner'i batırmak gibi bir niyetin var. 2007'de nasıl Sabah'a el koydunuz, Ciner'indi o. 'Cem'i MİT'e yerleştirdim' falan diyor. Sen kimsin ya? Ertuğrul Özkök, sen kimsin? Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan'a talimat veririm, gereğini yapar."

"Eskisi gibi çıkın hükümet aleyhine bir tek yazı yazın. Eskiden eleştiriyordunuz. Bir tane eleştirel yazı yazamıyorlar. Hakan Fidan'a takmışlar, Hulusi Akar'a takmışlar. Onların üzerinden gidiyorlar. Kafa bu. Güçleri kalmadığı için... Hiçbir güçleri yok. Bak ne diyorum; bütün Hürriyet'i topla benim serçe parmağım daha güçlü. Patronuna talimatı veririm, gereğini yapar. Parmağımda oynatıyorum onları. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorum. Akılsız bunlar. Bizimkiler bunları bir şey zannediyor."