Polemik & Kulis
09 Ağu 2017 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Cem Küçük, Doğan Satmış'ı 'tanık' gösterdi : Fatih Altaylı batıyor, bu kafayla patronunu da batıracak!

Cem Küçük ile Fatih Altaylı polemiğinde Cem Küçük'ten Fatih Altaylı'ya ağır suçlamalar geldi. Küçük yazdıklarına Altaylı'nın bir dönem sağ kolu olan Doğan Satmış'ı 'tanık' gösterdi.

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Cem Küçük'ün "1990'lı yıllarda 'kirli ajancılık' oynadı" diye suçladığı Fatih Altaylı, dün "Bu suçlamayı önce FETÖ'cüler yapardı şimdi kripto FETÖ'cüler yapıyor" diye cevap vermiş ve James Bond fotomontajı bir fotoğraf yayınlamıştı.

Cem Küçük bugün "Yazdığım gerçeklerin hiçbirini inkâr edemeyen Fatih Altaylı geçmişindeki pislikleri kendince sarakaya alarak geçiştirmeye çalışıyor" dedi.

"SANA AJAN DİYEN Mİ VAR KÖYLÜ KURNAZI"

"Sana ajan diyen mi var köylü kurnazı. Büyük harfle DEVLET'in casusu olmak da, ajanı olmak da yani bu vatanın menfaatleri için gizli görev yapmak da şereftir" diyen Cem Küçük, şöyle devam etti: "Sizin o dönem yaptığınız sadece kendi ceplerinizi doldurmak için çetecilik faaliyetiydi. FETÖ'nün yaptığından
farksızdı."

"FEHMİ KORU GİBİ KENDİNİ ÇOK ZEKİ ZANNEDEN ORTA ZEKALI..."

"Fatih Altaylı asla hiçbir dönem MİT ajanı olmamıştır. Kod adı Siyah gibi laflar bütünüyle yalandır" diyen Cem Küçük, bu iddiayı "Özer Çiller'in kendi çıkarları için zorla teşkilata yeniden döndürdüğü problemli bir şahıs" dediği MEhmet Eymür'ün uydurduğunu, "Sonra Fehmi Koru gibi kendini çok zeki zanneden orta zekâlı bir gazetecinin" bunu kullandığını anlattı.

Fehmi Koru'ya da yüklenen Cem Küçük, "Fatih Altaylı gibi Bab-ı Ali kaşarları senelerce bu Fehmi Koru ile kedinin topla oynadığı gibi oynadı. Koru da bunların elinde oyuncak oldu ve saçma sapan komplo
teorileriyle uğraşa uğraşa en sonunda kendini bitirdi, medeni ölü hâline geldi" dedi.

MİT'TEN G.T. İLE ÇETECİLİK BENZERİ İŞLER YAPMADIN MI?

"Fatih Altaylı G.T. isimli teşkilattan bir adamla kirli ilişkiler kurmuş ve çetecilik benzeri işler yapmıştır. O kadar. Bunlar zaten DEVLET arşivinde var. Bu gerçeği de Altaylı inkâr etmiyor" diyen Cem Küçük, Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ı da buna şahit gösterdi: "Aslında Soner Yalçın da bu konuyu
iyi biliyor. Esasında bir polis ajanı olan şimdi hayatta olmayan bir gazeteciden bu dosyaları alıp bir kısmını yazmıştı."

"SONER YALÇIN'IN BROOKLYN'DE GARSONLUK YAPAN TETİKÇİSİ ORAY EĞİN"

Ardından Soner Yalçın'a da yüklenen Cem Küçük, "Fakat şimdi Soner Yalçın kendi tetikçisi Oray Eğin'i Altaylı'nın yanına yerleştirdiği için asla bu konulara girmez, giremez. Tıpkı Yahudi olmakla 'suçladığı' bir bisküvici iş adamının PR'cısı kendi ile 'kontak'a geçince bir anda o iş adamını 'en millî' iş adamı
diye savunduğu gibidir bu işler. Brooklyn'de garsonluk yapan tetikçisi Oray'ı Altaylı'nın yanına yerleştirip tezgâhı kurunca G.T. gibi dosyaları hemen 'kaybeder' Soner Yalçın." iddiasında bulundu.

"FATİH ALTAYLI SERAP ÇİL'İ GOLF SOPASIYLA DÖVMEDİN Mİ?"

Cem Küçük, Fatih Altaylı hakkında şok bir iddiada daha bulundu: "Şimdi en başta Altaylı ve tüm bu çete bana cevap verin bakayım. Fatih Altaylı golf sopasıyla Serap Çil'i dövmüş müdür dövmemiş midir? Tüm mahkeme kayıtlarına rağmen eğer Altaylı, 'Ben Serap Çil'i golf sopasıyla dövmedim. Yalandır' diye beyan ederse o beyana bağlı kalacağım ve Altaylı'dan özür dileyeceğim."

DOĞAN SATMIŞ: CEM KÜÇÜK ÇOK ETKİLİ, PEKİ NEDEN ETKİLİ?

Cem Küçük bir dönem Fatih Altaylı'nın sağ kolu olan Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Doğan Satmış'ın yazdıklarını 'delil' olarak göstererek sonlandırdı:

Haydi söyle bakayım. Bu ülkede gerçekten bir kadın bilinci ve kadın örgütleri olsaydı bu Fatih Altaylı'yı sokağa çıkamaz hâle getirirdi ama golf sopasıyla savunmasız bir kadını döven bir adama sesini çıkaramayan kadınlarla dolu Türk medyası.
7 Kasım 2015'te senin yardımcın Doğan Satmış aynen şöyle yazdı.
"Cem Küçük çok etkili. Peki neden etkili?
Çünkü her dediği oluyor da ondan.
Gelin size birkaç örnek anlatayım.
Cem Küçük, tam bir yıl önce bugünlerde, Yeni Şafak gazetesindeki köşesinde şöyle yazdı:
'Mesela Fatih Altaylı gibi bir adamın hâlâ yazı işleri toplantılarına katılması ve Habertürk’ü yönetmeye kalkışması dikkat ve ibretle izlenmektedir. Paralel örgütün boynuna yular taktığı, kendine köle ettiği Fatih Altaylı hâlâ Habertürk’ü yönetecekse bu ne yaman çelişkidir?'
O gün, yani aynı gün ne oldu biliyor musunuz? Fatih Altaylı’nın siyasi köşe yazıları kesildi, o günden beri de yazamıyor. Yardımcısı da gazeteden kovuldu. Kararı veren Turgay Ciner idi..."
Doğan Satmış'ın bu satırları yalan mı? Herkes biliyor ki doğru. Yani Turgay Ciner de Altaylı'nın o dönem FETÖ'ye yuları kaptırdığını ve FETÖ'nün emrine girdiğini çok iyi biliyor ve benim yazılarım üzerine köşesini elinden alıyor. Hadi bunlara da yalan de bakayım Altaylı. Tüm bunlar gerçek. Fatih Altaylı zaten batıyor ama bu kafayla giderse patronunu da batıracak.