Medya
03 Eki 2015 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Cem Küçük Aydın Doğan'a meydan okudu! "Geri adım atan senin gibi olsun"

Cem Küçük, “İstesek sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayattasın” diyerek tehdit ettiği Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a yönelik saldırıyla ilgisinin olmadığını savundu.

Star yazarı Cem Küçük, “İstesek sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayattasın” diyerek tehdit ettiği Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a yönelik saldırıyla ilgisinin olmadığını savundu.

“O saldırının altında benim olmadığımı bal gibi biliyorlar” diyen Küçük, Doğan Yayın Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a “Senin ve adamlarınla mücadelede geri adım atan senin gibi olsun” sözleriyle meydan okudu.

‘Dört saldırgan kimlerle bağlantılı bulunmak zorunda’
Küçük, ‘Ben senin derdini biliyorum Aydın Doğan!’ başlıklı bugünkü yazısında, AKP sözcücü Ömer Çelik’in Hakan’a saldıran dört kişiden üçünün partinin üyesi olduğunu açıklanmasına karşın, “Arkalarında biri var mı yok mu ben de takipçisiyim. O dört saldırgan kimlerle bağlantılı hepsi bulunmak zorunda” ifadelerini kullandı.

‘Geri adım atan senin gibi olsun’
‘Aydın Doğan ve adamları’nın, Hakan’a saldırının arkasında kendisinin olmadığını bildiği iddiasını yineleyen Küçük “Beni her gün hedef gösteriyorlar. Çünkü kimse inanmasa da sürekli yazdığım Samsonite bavul olayı Aydın Doğan’ın bütün uykularını kaçırıyor. Gece olduğunda Aydın Doğan’ın aklına hep bu olay geliyor. Ne yaparım ederim de bu olayın üstünü örterim diye kara kara düşünüyor” diye yazdı.

Küçük, Doğan’a şöyle seslendi: “Beni sindirdiğin, korkuttuğun diğer adamlara benzetirsen hayatının hatasını yaparsın Aydın Doğan. Sindiremediğin için bütün adamlarına talimat verip üstüme salıyorsun. Güneş balçıkla sıvanmaz Aydın Bey. Her şey ortada. Senin ve adamlarınla mücadelede geri adım atan senin gibi olsun.”

‘Cumhurbaşkanımız konuşurken yayınlamayan tek haber kanalı CNN Türk’tü’
Doğan Grubu bünyesindeki gazete ve televizyonları ‘terör örgütlerinin sesi’ olmakla suçlayan Küçük, şöyle devam etti: “Böyle deyince de kızın Vuslat Doğan Sabancı gibi panik yapma. “PKK terör örgütü değildir”diyenler senin elemanların. HDP güzellemesi yapanlar senin çalışanların. Dün sabah Cumhurbaşkanımız saat tam 11’de konuşurken bunu yayınlamayan tek haber kanalı CNN Türk’tü. Tam o esnada senin kanalın HDP’nin PR’ını yapmakla meşguldü. Öyle ya, bu ülke için şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımızın sizin için kıymet-i harbiyesi yok. Onlar sizler için ölen ikincil zaiyatlar.”

‘Yardım ve yataklık ağır suçtur Aydın Bey’
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Doğan Medya Grubu bünyesindeki basın kuruluşlarında yer alan bazı haberlere yönelik başlattığı ‘terör’ soruşturmasını hatırlatan Star yazarı, “Elemanların “PKK terör örgütü değildir”, “Saldırı demeyelim”, “Devlet yapmıştır” demeye devam etsin. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı sizin teröre yardım ettiğiniz konusunda bir soruşturma yürütüyor. Terör örgütlerine yardım ve yataklık ağır suçtur Aydın Bey” diye yazdı.

‘Bu hayatta hep yırttın’
Küçük, yazısını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bu hayatta hep yırttın Aydın Doğan. Yaptıkların hep yanına kâr kaldı. 28 Şubat’ta darbeye destekten bile paçayı kurtardın. Başınız sıkıştı mı AB, ABD, büyükelçiler, medya örgütleri devreye giriyor. Ah şu Batı, darbeye verdiğiniz destekleri, AK Parti kapatma davasındaki rolünüzü, siyasette geçmişteki alengirli işlerinizi bir bilse. Aslında biliyor da işine gelmiyor. Unutma Aydın Bey, herkesin yaptıkları er ya da geç önüne gelir.”