Gündem
19 Eyl 2014 10:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Cem Boyner Erdoğan konuşurken uyudu mu? İşte o fotoğrafın gerçeği

İşadamı Cem Boyner'in Erdoğan'ı dinlerken gözlerini kapatıp uyumaya çalıştığı iddiası yalan çıktı.

Boyner'in gözleri kapalıyken çekilne bir fotoğrafı "uyudu" diye yayınlanıp "Cumhurbaşkanı'na saygısızlık etti" denilirken olayın aslının bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Haber7.com ve Takvim gazetesi o konuşmanın yapıldığı salonda yaşanan bir görüntüyle ilgili büyük bir ayıba imza attılar.

BOYNER AYAĞA KALKMADI İDDİASI

Cem Boyner'i hedef alan haber, "Erdoğan'a saygısızlık" yönündeydi. Haber7'nin haberine göre Boyner, Erdoğan'ı dinlerken gözlerini kapatıp uyumaya çalıştı. Boyner'in konuşma bitiminde Erdoğan için ayağa kalkmadığı iddia edildi.



DİNLEMEDİĞİ DEDİKLERİ ERDOĞAN 3 SANDALYE YANINDA

Boyner'in üç sıra sandalye sağında Cumhurbaşkanı Erdoğan bulunuyordu. Yani Boyner o sırada Erdoğan'ı dinlemiyordu. Üstelik törenin başıydı yani sıkılıp uyuklaması da mümkün değildi. Kürsüde ise TÜSİAD yöneticileri vardı.

İŞTE O FOTOĞRAFIN GERÇEĞİ



HEDEF GÖSTERMEK İÇİN SEÇİLMİŞ BİR FOTO VE YALAN HABER

Bu haberle ilgili Cem Boyner'den herhangi bir açıklama henüz yok. Ancak eşi Ümit Nazlı Boyner, sabah erkenden Twitter hesabından açıklama yapma gereği duydu.. İşte o tweet:
“@Haber7: http://hb7.co/1qhUbas  pic.twitter.com/tE21zAB6jU” amaçlı provokasyon ve hedef göstermek için seçilmiş bir foto ve yalan haber.AYIP"