Reklam PR
14 Mayıs 2014 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:11

CD DVD Üzerine Baskı ve Kopyalama

Güneş CD, Türkiye'de CD ve DVD konusunda oldukça geniş bir hizmet alanına, ve verdiği kaliteli hizmetten ötürü de geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Firmada, son dönemin popüler reklam modellerinden biri olan, CD baskısı temelli CD ve DVD'ler üzerine baskı tekniklerinin yer aldığı pazarlama tarzı

Artık birçok firma, müşterilerine daha iyi ulaşmak, hedef müşteri kesimi üzerinde olumlu bir intiba bırakabilmek adına, CD ve DVD gibi insanların işine yarar, teknolojik gereçleri reklam ürünü olarak merkez almaktadır. Fazla firmanın çalışmadığı bu alanda, Güneş CD uzun süredir profesyonel ekibi ile hizmet vermektedir. Serigrafi makinesi ile yapılan baskılarda, CD ve DVD'ler üzerinde beş farklı renkte, son kalitede baskı gerçekleştirilebilmektedir. Bu anlamda, eğer gerçekten bir kurumsal firma vizyonuna sahipseniz, müşterilerinizin son derece beğeneceği CD üzerine baskı modellerini kapsayan bu fikir hoşunuza gidebilir.
Müşterilere % 100 memnuniyet garantisi veren Güneş CD, bugüne kadar verdiği baskı hizmetlerinden ötürü olumsuz bir geri dönüş almamıştır. Gerek firmaların, gerek de ürünlerden faydalanan müşterilerin son derece memnun kaldığı CD ve DVD'ler üzerine çalışan ekip gerçekten profesyonel ve müşteri memnuniyetini son derece önemseyen bir anlayış ile çalışmaktadır.
Güneş CD bünyesinde CD baskı hizmetleri, son derece uygun fiyatlar ile verilmektedir. Bunun dışında, yalnızca uygun fiyat avantajı değil aynı zamanda geniş ödeme seçenekleri de mevcuttur. Taksitlendirme, farklı ödeme metotları da firma ile anlaşıp çözebileceğiniz konular arasında yer alıyor. Bugüne kadar birçok firmaya hizmet veren Güneş CD, sağladığı ödeme ve teslimat süreci konusunda da beğenilen bir firmadır. İstanbul'un Fatih ilçesinde hizmet vermekte olan firma son derece geniş bir lojistik ağına sahiptir. Bu anlamda, her nerede olursanız olun son derece hızlı bir teslimat süreci sonrasında, siparişinizin büyüklüğü her ne olursa olsun ürünleriniz gelmektedir.
Güneş CD'de bunun dışında, USB konusunda da hizmet verilmektedir. Taşınabilir hafıza olarak bilinen USB bellek ürünleri, birçok farklı marka adı altında Güneş CD'de müşteriler ile buluşmaktadır. Her an veriyi yanınızda taşıyın ve çağın hızına yetişin...
ETİKETLER
#cd baskı #güneş cd