CineRadar
14 Nis 2014 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:05

Panzehir için polise 12 ihbar yapıldı

9 Mayıs’ta vizyona girecek olan Panzehir’in çatışma sahnelerinin çekimleri sırasında çevreden geçen vatandaşlar tarafından polise 12 ihbar’da bulunuldu.

9 Mayıs’ta vizyona girecek olan Panzehir’in çatışma sahnelerinin çekimleri sırasında çevreden geçen vatandaşlar tarafından polise 12 ihbarda bulunuldu.
 
Türk sinemasının iddialı suç ve macera filmlerinden biri olarak senaryosu ve çekim teknikleriyle adından söz ettirmeye hazırlanan Panzehir 9 Mayıs’ta vizyona girmeye hazırlanıyor. İstanbul’da genellikle gece saatlerinde çekilen Panzehir’in çekimleri tamamlandıktan kısa bir süre sonra filmde kullanılan malzemeler ve çekimler sırasında yaşananlar da konuşulmaya başlandı.
 
Mafyanın kanlı iç hesaplaşmasını konu eden Panzehir’in başrolünde dünyanın en büyük Wing Tsun ustası ve yenilmezlik unvanına sahip tek sporcu Emin Boztepe ile Yeşilçam sinemasının duayen ismi ilk kez kötü adam rolünde Cüneyt Arkın yer alıyor.
 
Filme, Türkiye dışında Norveç, Amerika, İtalya, Fransa ve Almanya olmak üzere 5 ayrı ülkeden oyuncular ve ekip üyeleri katıldı. Suç dünyasının kanlı hesaplaşmasının konu gerçekçi bir dille görüntülendiği çekimlerde Büyükdere Caddesi’nde gerçekleşen çatışma sahnelerinde polise 12 ihbar yapıldı.
 
Bülent Ersoy ayırmaya geldi

Çatışma sahnelerinde 15 litre yapay kan kullanılan Panzehir’in çekimleri sırasında ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Zincirlikuyu Mezarlığı önünden aracıyla geçerken çekilen aksiyon sahnesine müdahale etti. Set görevlileri ünlü sanatçının yanına giderek durumu açıklaması üzerine Ersoy, kahkahalarla gülerek setten ayrıldı.