Magazin
03 Eyl 2013 17:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

CAPRIO'NUN SEVGİLİSİ HANGİ TÜRKÜCÜNÜN KLİBİ İÇİN BODRUM'A GELDİ?

Dünyaca ünlü film yıldızı Leonardo Di Caprio'nun sevgilisi, manken Aferdita Dreshaj, Bodrum'a geldi

Dünyaca ünlü film yıldızı Leonardo Di Caprio’nun sevgilisi, manken Aferdita Dreshaj, şarkıcı Bülent Serttaş’ın 'Huzur Verenim' adlı albümündeki 'Bodrum' şarkısının klibinde oynamak için Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne geldi. Aynı zamanda Bodrum’da kısa bir tatil de yapacak olan Kosovalı manken, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

ABD’de yaşayan manken Aferdita Dreshaj, çekimlerin yapılacağı Bodrum’a dün akşam şarkıcı Bülent Şerttaş, klipte oynamaya kendini ikna eden marka danışmanı Selim Akar, sanat yönetmeni Mehmet Yiğit ve çekim ekibiyle geldi. Bodrum-Milas Havalimanı’nda görüntülendiğini farkeden Dreshaj, kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Ne yapacağını şaşıran Dreshaj, yardımcıları ile konuştuktan sonra şarkıcı Serttaş’ın yanına gitti. Şaşkınlığını üzerinden atan Dreshaj, mutavazı ve espirili davranışlarıyla dikkati çekti.

2011 yılında ülkesi Kosova’da yapılan Miss Universe Güzellik Yarışması’nın birincisi olan Dreshaj, Bodrum’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirtip, “İlk kez geldiğim Bodrum’da klip çekimlerinin yanında kısa bir tatil de yapacağım. Mavi yolculuğa çıkıp, yorgunluk atacağım. Ama önümüzdeki yıl mutlaka daha uzun bir tatil için geleceğim” dedi.

Şarkıcı Bülent Serttaş ise ikinci kez Dreshaj ile aynı klipte oynayacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtip, “Birlikte müthiş sürprizlerimiz olacak, bekleyin” dedi.

Geceyi bir tatil köyünde geçiren manken Dreshaj, bugün çekim ekibiyle “Smyrna” isimli 28 metrelik gulet yata binerek klip çekimlerinin yapılacağı Bitez Beldesi’ndeki Akvaryum Koyu’na hareket etti.

Dreshaj, geçen Ağustos ayında da Serttaş’ın “İkimiz de Bilemedik Kıymetini” isimli şarkısının klibinde oynamıştı.

KOYLARA HAYRAN KALDI
Şarkıcı Bülent Serttaş’ın “Bodrum” isimli şarkısının klip çekimleri Bitez Beldesi’ndeki Akvaryum Koyu ile Tavşan Burnu ve Orak Adaları’nda yapıldı.

Günübirlik tur tekneleriyle koyları gezen yerli ve yabancı turistler de çekimleri izleyip, Kosovalı manken Aferdita Dreshaj’a büyük ilgi gösterdi. Nar çiçeği renginde bikinisi ve rengarenk pareosu ile dikat çeken Dreshaj, çekimlere ara verildiğinde, klibinde rol aldığı Serttaş ile sık sık şakalaştı.

Bodrum koylarına hayran olduğunu belirten manken Dreshaj, “Gönlüm bu güzel koylarda kalacak. Üç günlük tatil yetmez. Klibinde oynadığım Bülent’te çok iyi bir bir insan cana yakın. Kendisiyle bu ikinci çalışmamız. Ancak, istesin yine gelirim” dedi.