Televizyon
26 Mayıs 2015 11:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Canlı yayında şok sözler: Şeyiniz Hamza hocaya mı kalkıyor?

Ahmet Çakar, oyundan çıkarken Hamzaoğlu'na tepki gösteren Burak Yılmaz'ı eleştirdi.

Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz'ın, Beşiktaş maçında kendisini oyundan alan Hamza Hamzaoğlu'nun elini itmesine Ahmet Çakar'dan ilginç bir tepki geldi.

Önceki gün oynanan maçta çok tartışılan hareketi değerlendiren Ahmet Çakar, "Sizin şeyiniz Hamza hocaya mı kalkıyor" ifadelerini kullanınca programdakilerin gülüşmelerine neden oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında Çakar şunları söyledi: "Burak Yılmaz sana yazıklar olsun. Sen kimsin be. Sen utanmıyor musun hocana tepki gösterirken. Şampiyonluk maçı bu. Geçen hafta Emre Çolak bu kez Burak Yılmaz. Sizin şeyiniz Hamza hocaya mı kalkıyor? Zaten top mop oynamıyorsun, yerlerde sürünüyorsun. Gücünüz yetiyorsa Fatih Terim’e de yapsanıza bunu. Kedi gibi oluyorsunuz onun yanında.”

Hızını alamayan Çakar,  programın ilerleyen saatlerinde Burak'ın "paralel" olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Burak Yılmaz sen Galatasaray’ın içinde paralel yapısın. Selçuk ve Emre ile Prandelli’yi yediniz. İyi de yaptınız. Şimdi de Hamzaoğlu’nu yemeye çalışıyorsunuz.”



NE OLMUŞTU

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 65. Dakikasında yerini Umut Bulut'a bırakan Burak Yılmaz, oyundan çıkarken kendisine sarılan Hamza Hamzaoğlu'nun elini itmişti.

Burak'ın hareketi Galatasaraylı taraftarlar arasında en çok konuşulan konulardan biri olmuştu.