Televizyon
30 Mayıs 2012 18:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:43

CANLI YAYINDA 'PAVYON KARISI' DİYEREK ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Yeşilçam'ın ünlü isimleri Saadet Gürses ile Deniz Akbulut canlı yayında kavga etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve Ayşe Aral’ın sunduğu Beyaz Manşet programının bugünkü konukları sinema oyuncusu Saadet Gürses, Türk sanat müziğin efsane sesi Deniz Akbulut ve gazeteci Tahir Yaman’dı.
 
Gürses ile Akbulut arasında bir ara gergin anlar yaşandı. Saadet Gürses’in ’Deniz Akbulut’tan daha önemli roller aldım. Bu piyasada herkes haddini bilecek’ demesi üzerine Akbulut sinirlendi.
 
KALKIP YAYINI TERK ETMEK İSTEDİ
 
Gürses ile çok sert bir tartışmaya giren Akbulut, ’Ben senle muhatap olmuyorum sen nereden geldin bugün? Sus, bana bugün milli piyangodan çıktı bu kadın. Kıskançlar. Kalkıyorum ben ’ dedi ve yayını terketmek istedi.
 
Bunun üzerine Gürses, gözleri görmeyen Akbulut’a, ’Ben seninle konuşmayacağım. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Neden bu hallere geldiğini anlatırım, burada duramazsın ’ diye çıkıştı.
 
’Kızım benim alnım ak. Söyle bakayım ’ karşılığını veren Akbulut’a Gürses, ’Benle doğru konuşacaksın. Senin karşında Saadet Gürses var. Nasıl kör olduğunu anlatsın. Kolonya içiyordu ’ dedi.
 
’PAVYON KARISI’ DEDİ ÜZERİNE YÜRÜDÜ
 
Gürses’in bu sözleri karşısında adeta çılgına dönen Deniz Akbulut, ’Kolonya kokuyordum, içmiyordum. Senin gibi alkolik değildim. Senin gibi barlarda, pavyonlarda çalışmadım pavyon karısı ’ diyerek Saadet Gürses’in üzeirne yürüdü.