Televizyon
17 Eki 2014 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

Canlı yayına bağlanan seyirci Canan Karatay'ı kızdırdı! Gidin başımdan Allah'ınızı severseniz!

Kilo problemleri nedeniyle canlı yayına telefonla bağlanan seyirci, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof Dr. Canan Karatay'ı kızdırdı.

Sağlıkla ilgili yaptığı açıklamalarla ses getiren Prof. Dr. Canan Karatay, Kanal 7’de Ebru Yaşar’la Her Gün’e konuk oldu. Programda şişmanlıkla ilgili açıklamalarda bulunan Karatay, sağlıklı besinler yenildiği sürece kilo ve sağlık problemlerinin olmayacağını söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan bir izleyici kilo alamamaktan yakındı.

KİLO ALAMAYAN SEYİRCİNİN SORUSUNA SİNİRLENDİ
45 kilo olduğu için çevresindeki insanlar tarafından da beğenilmediğini ve bu durum karşısında psikolojisinin bozulduğunu belirterek, Prof. Dr. Canan Karatay’dan kilo almak için ne yapması gerektiğini sordu. Soru karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Karatay sinirlerine hakim olamadı. Karaty, şunları söyledi;

"GİDİN BAŞIMDAN ALLAH'INIZI SEVERSENİZ"
"19 yaşındasınız, hayatınız baharındasınız sakın kilo almayın diyorum. Sağlıklıysanız bitti, herkes hasedinden söylüyor. Kilo aldırtacaklar size, ondan sonra da yeme kilo alma diyecekler. Gidin başımdan Allah’ınızı severseniz. 19 yaşındasınız, kaç kilo olmanız lazım 100 kilo mu dolaşacaksınız? Çevrenize ‘bana bakmayın bana laf etmeyin, ben sağlıklı besleniyorum Karatay böyle dedi’, deyin. Her şeyi bana gönderin"