Magazin
24 Mar 2017 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

Caner Erkin'den Asena'ya bir şok daha!

Beşiktaş ve milli takımın yıldız futbolcularından Caner Erkin, eski eşinin 451 bin liralık icra takibini mahkeme kararıyla durdurdu.

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre, oğlunun velayetinin değiştirilmesi talebiyle bir süre önce dava açan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin, mahkemede ispat ettiği aleyhindeki icra takiplerini de tek tek durdurmaya başladı. Bir yıllık nafaka bedelini ödemediği iddiasıyla 125 bin liralık icra takibini durduran Caner, eski eşi Asena Atalay'ın 451 bin 151 liralık icra takibini de mahkeme kararıyla durdurdu.

BÜTÜN MAHKEMELER DÜŞTÜ

Asena Atalay'ın 451 bin liralık icra takibine İstanbul 3. İcra Hukuk Mahkemesi'nde itiraz eden Caner Erkin, eski eşiyle anlaşmalı olarak boşandıklarını, boşanma protokolü gereği çocuğunun her türlü ihtiyacını karşıladığını belirtti. Buna karşılık eski eşinin, icra takibi başlattığını itiraz dilekçesinde anlatan Caner Erkin, aleyhindeki icra takibinin ilama aykırı olduğunu ve takibin iptaline karar verilmesini istedi. Caner'e karşı dilekçe veren Asena Atalay'ın avukatı da dekontların gerçeği yansıtmadığını, bakıcıya yapıldığı iddia edilen ödemelerden müvekkilinin haberinin olmadığını iddia etti.

'PEŞİNEN KABUL ETTİ'

Mahkeme, kararında tarafların boşanma protokolünün ikinci maddesinde müşterek çocuğun genel bakım ve eğitim giderlerinin baba tarafından karşılanacağını, bunun dışında babanın müşterek çocuğa iştirak nafakası ödemeyeceğini, Asena Atalay'ın da bu durumu peşinen kabul ettiğini belirtti. Kararda, "Şikâyetçinin şikâyetinin kabulü ile borçlu hakkındaki ilamlı takibin iptaline karar verildi" denildi.