Magazin
17 Eyl 2014 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

Çakma Uğur Yücel aslını korkuttu!

Ünlü sanatçı Uğur Yücel, kendisine çok benzeyen ve gittiği yerlerde kendisiymiş gibi davranan kişi hakkında şikayetçi oldu.

Geçen hafta magazin basını Uğur Yücel’e ikizi kadar benzeyen bir kişiyi Kireçburnu’nda yanında kız arkadaşıyla görüntülemiş, mekan görevlileri gazetecileri uyarınca şahıs "Çeksinler önemli değil, onlar işini yapıyor" diyerek izin vermişti.

GERÇEK UĞUR YÜCEL ŞİKAYETÇİ

Söz konusu kişinin, aralarındaki şaşırtıcı benzerliği kullanmaya çalıştığını ileri süren usta oyuncu Uğur Yücel'in avukatı Aysel Gülle, açıklamada şöyle dedi: “Görüntüleri basında yer alan kişi, Uğur Yücel’e benzeyen ve bu benzerliğini kullanmak isteyen bir şahıstır. Bahsi geçen kişinin, Uğur Yücel olmadığına dair herhangi bir açıklamada bulunmaması müvekkilim açısından endişe yaratmaktadır. Nitekim ilerleyen zamanlarda bu şahıs tarafından yapılabilecek herhangi bir olumsuz durum müvekkilimi zan altında bırakabilir. Bu sebeple; benzerlikten faydalanmaya çalışan kişi ile ilgili haberlere itibar edilmemesi gerektiğini ve anılan kişi hakkında gerekli yasal yollara başvurulacağını bilginize sunarız.”