Magazin
05 Haz 2017 12:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

Çağla Şıkel'den Alişan itirafı: Alişan'ın evlenmesi mucize!

Partneri Alişan'ın evlenme kararıyla ilgili konuşan Çağla Şıkel, "Allah'ın mucizesi. Şok üstüne şok yaşadım" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Partneri Alişan'ın 29 Nisan'da nişanlanıp kasımda evleneceğini açıklayan Çağla Şıkel, "Neden böyle yalnız diye anlam veremiyorduk, büyü mü var üzerinde diyorduk. Allah'ın mucizesi. Şok üstüne şok yaşadım" dedi.

EVLİLİK KARARI ÇAĞLA'YI ŞAŞIRTTI

Çağla Şıkel, Disney Pixar'ın yeni filmi 'Arabalar 3'ün 16 Haziran'daki vizyonu öncesinde çocuklarla buluştu. Gün boyu süren etkinliklerin ev sahipliğini üstlenen güzel manken partneri Alişan'ın evlenme kararına şaşırdığını anlattı.

"ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADIM"

Her şeyin çok hızlı geliştiğini belirten Şıkel, "Bu tatlı, yumuşak, güzel bir görücü usulü oldu ve o anda elektrikler tutunca yolları birleşti. Eda'yla tanıştım. '29 Nisan'da müsait misin? Nişana gidiyoruz' dediler. Şok üstüne şok yaşadım. Çok mutlu oluyorum onun adına. Kasımda düğünümüz var" şeklinde konuştu.

"MUCİZELER VARMIŞ GERÇEKTEN"

Alişan'ın evlenmesini mucize olarak gördüklerini ve üstünde büyü olabileceğini düşündüklerini belirten Şıkel, "Mucizeler varmış gerçekten. Alişan da inanmıyordu. Allah'ın mucizesi. Umutsuz vaka olması için hiçbir sebep yok aslında, anlam veremiyorduk. Büyü mü var üstünde diyorduk. Çok talibi vardı. Sürekli onunla evlenmek isteyen kızlar olunca bu sefer evlilikten uzaklaşmaya başlamıştı" dedi.