Teknoloji
17 Kas 2017 15:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

Cafe şemsiyelerinde müşterilere özel modeller!

Cafe ve restoranlarda açık alanlar çok büyük öneme sahip olurken cafe şemsiyesi modelleri ile birlikte tüm olumsuz şartlar ortadan kaldırılabiliyor.

Cafe ve restoranlara arkadaşları ya da ailesi ile zaman geçirmek, karnını doyurmak veya sohbet etmek için giden kişiler bu aktivitelerini mümkün olduğunda açık alanda yapmak istiyor. Genelde kapalı alanlar birçok kişinin bunalmasına sebep olurken evlerinden çıkan kişiler açık havada olmak ve dışarıda olduğunu hissetmek istiyor. Bu durumda da cafe ve restoranlar sahip oldukları açık alanları kullanıma hazır hale getirirken müşterilerine kusursuz bir hizmet sunmuş oluyor. Bu aşamada en önemli etmen mevsimsel etkilerin mümkün olduğunda ortadan kaldırılması olurken cafe şemsiyesi modelleri bu amaç için üretiliyor.

Bu doğrultuda mekân sahipleri açık alanlarının ebatlarını belirledikten sonra profesyonel şemsiye üreticileri ile görüşüyor. Bu üreticiler şemsiyelerin istenilen ebatlarda ve özelliklerde olmasını sağlarken kişiye özel modeller ile ihtiyaçları olabilecek en iyi şekilde karşılıyor. Firmalara giden kişilerin karşısına çok sayıda şemsiye modeli çıkarken ilk etapta kişilerin modellerini belirlemesi isteniyor. Bunun ardından bu model için uygun olan ebatlar belirlenerek son tercihler yapılıyor. Cafe ve restoranlar için renk çok önemli olurken markanın hakim olan rengi şemsiye modellerinde de tercih ediliyor. Böylece cafe ve restoranlar cafe şemsiyesi ile birlikte kendi markalarını çok daha fazla kişiye ulaştırırken bu renk insanlara markayı hatırlatmaya başlıyor.


Bu şemsiyelerin üretilme aşaması çok uzun süreler almazken sonrasında hemen cafe ve restoranlara teslimat için gönderiliyor. Bu aşamada montaj işlemleri de üretici firma tarafından yapılırken cafe ya da restoran sahiplerinin hiçbir şeye dokunmasına gerek kalmıyor. Bu mekânların açık oldukları saat dilimlerinde sürekli olarak müşterileri olduğundan bu müşterilerin rahatsız olması istenmiyor. Bu sebeple mekânın kapalı olduğu saatlerde çalışanların gelerek montaj işlemlerini gerçekleştirmesi ve bu aşamada sorunsuz bir şekilde işlemlerin tamamlanması gerekiyor. Üretici firmalar günün geç saatlerinde mekân kapandıktan sonra gelerek montaj işlemlerini de gerçekleştiriyor. Mekâna gelen müşteriler artık yepyeni bir alan ile karşılaşırken açık alanda çok daha rahat bir biçimde zaman geçirebiliyor.

Bu şemsiye modellerinin temelinde plaj şemsiyesi yer alıyor. Kalın bir kumaştan oluşturulan bu şemsiyeler güneşi en iyi biçimde keserken çok uzun ömürlü ürünler olarak göze çarpıyor. Bu teknolojinin her alanda kullanılabileceğinin düşünülmesi cafe ve restoranlara da ebatların büyütülerek bu teknolojinin aktarılmasını sağlıyor. Ürünlerin çok uzun sürelerde kullanılabilmesi ve üretici şirketlerin uzun yıllar garanti sunması da büyük önem taşıyor. Plaj şemsiyeleri taşınabilir özellikte olurken cafe ve restoranlarda kullanılan şemsiyelerde bu tercih mekân sahibine bırakılıyor. Bazı kişiler alanın tamamını kapladığı için sabit şemsiye modellerinin olmasını istiyor. Bu seçenek hareketli ürünlere göre çok daha güvenli oluyor.

Bazı kişiler plaj şemsiyesi modellerinin her zaman yer değiştirebilme özelliğini sevdiğinden mekânlarında da bu özelliği bırakmamak istiyor. Güneşin durumuna göre şemsiyelerin yerlerini mekân içerisinde değiştiren kişiler özel durumlarda da bu özelliği kullanabiliyor. Her ne kadar mekân sahipleri ilk aşamada masaların yerleşim planına göre modelleri seçiyor olsa da toplu olarak kullanılan özel alanlarda bu dizlim tamamen değişebiliyor. Mevsim şartları bu dönemde zorluk yaşatırsa şemsiyelerin en iyi yaptığı işi yapması gerekiyor. Bu sebeple de mekân sahipleri şemsiyelerin yerlerini ayarlayarak en iyi hizmeti vermesini sağlıyor. Tüm bu etmenler sayesinde açık alanlar istenilen her dönemde tercih edilebilirken çok uygun fiyatlar ile bu siparişler tamamlanıyor.