Reklam PR
20 Ağu 2014 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:35

Büyük Adım, HSBC Türkiye'ye ödül getirdi

HSBC Türkiye'nin "Büyük Adım"ı, "Stevie International Business 2014 Ödülleri"nde, "Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis" dalında Bronz Ödül kazandı.

HSBC Türkiye, bireysel bankacılık müşterilerine sunduğu, bankacılık sektöründe yeni ve cesur bir anlayışı temsil eden "Büyük Adım" ile iş dünyasının küresel ölçekteki en etraflı ve itibarlı ödüllerinden biri olan "Stevie International Business 2014"te, "Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis" kategorisinde Bronz Ödül'e layık görüldü. Stevie International Business Ödülleri'ne bu sene , 60 ülkeden hemen hemen her sektörden çok fazla sayıda şirket ile kar amacı gütmeyen özel sektör ve kamu kuruluşlarının dahil olduğu toplam 3.500 başvuru yapıldı. Ödüller, 10 Ekim 2014'te Paris'te tertip edilecek gala gecesinde sahiplerine verilecek.

HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ekibi tarafından geliştirilen Büyük Adım, 250'den çok üst düzey yöneticiden oluşan jürinin Mayıs-Ağustos aylarında yapmış olduğu değerlendirmenin sonucunda "Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis" dalında bronz ödül kazandı.

Ödüle ait değerlendirmede mevcut bulunan HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, "HSBC Türkiye olarak farklılıkları bulunan müşteri beklentileri istikametinde , 'açıklık' ve 'şeffaflık' ilkelerimizle tasarladığımız Büyük Adım, ilk günden beri çok büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılandı. Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Stevie International Business 2014'te, Büyük Adım bankacılık anlayışımızın, 'Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis' kategorisinde ödüle layık görülerek, uluslararası arenada da takdir görmesi bizim için bunun yanı sıra heyecan verici. HSBC Türkiye olarak, önümüzdeki zamanda de müşterilerimizin hayatına değer katan ürün ve hizmetler geliştirmeye, bankacılık sektöründe öncü bir rol üstlenmeye devam edeceğiz." diye belirtti .

Bankacılıkta Yenilikçi Yaklaşım: Büyük Adım
HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ekibi tarafından geliştirilen "Büyük Adım", hem tüketicilerin yaşamını kolaylaştıran hem de daha çok fazla kazandıran yenilikçi bir bankacılık anlayışını temsil ediyor. HSBC'nin olağan ve yeni tüm müşterilerini kapsayan Büyük Adım ile biri fatura olmak üzere en az 500 TL tutarında üç adet aylık ödemesini, HSBC'deki vadesiz hesabından yapan müşteriler, hesap işletim ücreti ödemiyor, şube, internet, ATM ve telefon bankacılığı kanallarından, EFT ve havale işlemlerini bedava gerçekleştirebiliyor. Modern Hesap ile mevduatlarına sürekli hoş geldin faizi kazanırken, her ayın ilk yedi günü beş .000 TL'ye kadar Kredili Mevduat Hesabı'nı ücretsiz kullanabiliyor. Müşteriler bunun yanı sıra , bedava ferdi kaza sigortasından yararlanarak, ödemelerini garanti altına alabiliyor.